fbpx


Wil jij graag een website 

die mensen ook direct aanspreekt ?De meest gemaakte fout die ondernemers maken is om direct te beginnen aan het bouwen van hun website. Dat is bijna het zelfde als boodschappen doen zonder lijstje ! Je begint aan allerlei dingen die je nog niet nodig hebt, of je vergeet de helft. Hoe jammer is het als je klaar bent met het bouwen van je nieuwe website, en hij absoluut niet blijkt te werken ? Dat jij hem prachtig vindt, maar dat je klant niet onder de indruk is ?

Voordat ik aan een website begin, maak ik altijd een basisplan. Ik kijk naar de ondernemer, zijn visie, zijn aanbod, zijn gaven, talenten, producten, diensten, en gooi alles op één hoop. Samen halen we alle bestaande kaders weg en kijken we van een afstandje naar wat er over blijft. We brengen structuur aan en zetten vanuit niets een nieuw plan op.

Alleen op deze manier kun je een plan schrijven die ook echt voor je gaat werken. Immers, jouw klant is kritisch. Naast jou, zijn er namelijk nog wel 10 of 20 andere mensen die soortgelijke diensten aanbieden. Jouw klant kijkt vanuit zijn luie stoel kritisch naar jouw website. Als jij als expert niet laat zien dat je exact weet welke problemen hij heeft en dat jij als geen ander daar DE oplossing voor hebt, klikt hij binnen 5 minuten weg van jouw website. Je zal dus echt iets bijzonders neer moeten zetten om ook echt zijn enthousiasme en vertrouwen voor je te winnen !

Naast dat ik bijna 20 jaar in loondienst heb gewerkt en voor vele grote bedrijven websites heb gebouwd (en nog veel meer), heb ik ook vele trainingen en cursussen gevolgd bij de grootste experts uit het vak. Ik ben zelf ook coach en trainer en ik weet als geen ander hoe je in de huid van jouw klant kruipt. Hoe je vanuit de beleving van jouw klant naar jou producten en diensten kijkt. Ik help je met het opstellen van een basisplan. Dat doe ik doordat ik jou een gratis checklist aanbied. Die checklist is een lijstje met allerlei "ja/nee" vragen. Bij elke vraag waar jij "nee" op antwoord, heb je een aandachtspunt te pakken. Een punt waaraan jij kan werken zodat jouw website nog pakkender wordt.


direct aan de slag


hoe maak je een website die jouw klant direct aanspreekt?

gratis checklist

in 8 stappen naar een website die meteen vertrouwen wekt

videoreeks

herken je dit ?


onvoldoende bereik

je wil dolgraag iedereen helpen, iedereen is jouw klant, maar toch heb je nog onvoldoende bereik

nieuwe klanten blijven uit

je hebt je missie, jouw passie netjes verwoord op je website, maar toch blijven nieuwe klanten uit

sterk eigen merk

je wil graag een sterk eigen merk neer zetten, maar je weet niet zo goed hoe dat moet

impact maken

je wil met je website graag een impact maken en je klant van zijn stoel afblazen, maar dat lukt nu nog niet echt.

"Met je website heb je maximaal 2 tot 5 minuten de tijd om een een verpletterende indruk te maken op je klant. Zorg er dan ook voor dat je website meteen aanspreekt."

een nieuw basisplan

Eerst gaan we overzicht en structuur scheppen. We maken een nieuw basisplan en definiëren jouw ideale klant. Als dit duidelijk is voor jou, zul je merken dat alles wat je doet van een hogere kwaliteit zal zijn.

werkwijze

Samen zoomen we in op je werkwijze en zorgen we ervoor dat het meteen duidelijk is voor je klant wat. je doet en op welke manier je inspeelt op de pijn en het verlangen van je klant.

scherpere teksten schrijven

Ik laat je zien hoe je ervoor kan zorgen dat de teksten op je website veel krachtiger worden en direct een verpletterende indruk maken op je klant

deze artikelen helpen ook !


Wil jij graag een website die mensen ook direct aanspreekt ?De meest gemaakte fout die ondernemers maken is om direct te ...

"jouw potentiële klant is op zoek naar een oplossing voor zijn probleem. Laat dan ook zien dat jij begrijpt welke pijn dat is en dat jij de oplossing daarvoor hebt."

wat zeggen anderen over dit product ?


Roel is meer dan een E-learning specialist!

Mijn grootste wens was om een online leeromgeving te bouwen, maar wat mij tegen hield was de angst voor de techniek. Maar ook de chaos, omdat ik niet wist hoe en waar te beginnen. Roel heeft in overzichtelijke stappen mij meegenomen door eerst een basisplan te maken met strategieën die het fundament van mijn bedrijf vormen. Een ontzettend belangrijke stap die zeker niet vergeten mag worden. De structuur, de helderheid en duidelijkheid, maar ook de support en de coaching gaf mij veel rust die ik nodig had. Roel is meer dan een E-learning specialist. Hij mag zich echt tot de business coaches noemen, gericht op online trainingen. Roel is to the point, kritisch en scherp en houd je een liefdevolle confronterende spiegel voor, maar dat zorgt voor de uitdaging. Daarnaast verstaat Roel de cultuur van coaches en therapeuten heel goed. Deze 3 TOP ingrediënten samen zorgen voor een enorme ontwikkeling voor je bedrijf. Maar ook voor je persoonlijke groei. De grootste winst is dat ik nu het spel door heb van ondernemen/marketing en dat maakt het ook leuk. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat ik, ook na het traject, weet wat en hoe ik het moet doen. Zonder dat het technische stuk mij elke keer weer in de weg staat. Het geeft een gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid, opluchting, ook trots op mezelf dat ik deze reis ben aan gegaan. Uiteindelijk heb ik meer gekregen dan ik had verwacht. Voor elke ondernemer die eraan zit te denken om een online leeromgeving te bouwen, ik raad Roel echt van harte aan. Mijn overtuiging en visie is om met mijn bedrijf meer impact te maken op de wereld. Meer mensen helpen, zonder dat het mij extra tijd kost. En hoe sneller, eenvoudiger en efficiënter kan dat, door (ook) online te gaan?

profile-pic
Lianne Bekker
HSP Coach bij Liaroma

Roel is persoonlijk, betrokken en zet me steeds weer aan het denken !

Roel heeft voor mij veel betekend in het hele proces naar een nieuwe website! Begin dit jaar had ik besloten meer zichtbaar te willen zijn in de wereld van kind en ouder coaches. Ik wilde dat ouders mij zouden vinden en kiezen. Een eerste stap in deze richting was een nieuwe flitsende website. Wat mij aansprak in het hele traject met Roel is dat hij heel persoonlijk, betrokken mee kijkt en denkt vanuit mijn klanten. Hij kon mij steeds weer aan het denken zetten over de inhoud op mijn site, welke dingen belangrijk zijn vanuit een professionele kijk. Het werkte steeds weer inspirerend. Door de persoonlijke aandacht die Roel mij gaf heeft hij mij ook steeds weer het vertrouwen geven dat het mooi en goed zou worden, want het is een heel proces een nieuwe website. Dank je wel Roel, ik ben super trots op het resultaat!

twijfel je nog of deze dienst wel bij je past ?


Twijfel je nog of deze dienst wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie ? Ik bied je een gratis adviesgesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.