fbpx

virtuele meeting

de geheime formule voor meer impact, meer omzet en meer klanten

Ontdek de geheime formule die niet alleen elke maand de juiste klant aantrekt, maar ook die je de omzet biedt die je waard bent!

09-05-2022

van 19:00u tot 21:00u

05
dagen
:
 
02
uren
:
 
01
minuten
:
 
15
seconden

You missed out!

 • Dit is een live virtuele meeting, er worden geen opnamen gemaakt.
 • Stel me vooral al je vragen! Ik beantwoord jouw vraag tijdens de meeting.
 • Alle aanwezigen krijgen na afloop de hand-out "liefdevol confronteren en shockeren, hoe doe je dat?"

met de enorme explosie aan coaches en trainers in nederland wordt het nog belangrijker dat je out of the box denkt en laat zien dat je echt kwaliteit levert


Het aantal coaches en trainers in Nederland groeit explosief (maar liefst een stijging van 960%). Arjan Lubach maakt er op YouTube wel grapjes over, maar hij heeft groot gelijk. Wat is dan jouw plan om op te vallen tussen al die coaches en trainers? In principe is dat niet eens zo moeilijk, als je nagaat dat het grootste deel van die coaches en trainers geen sterk signaal heeft. Er worden dingen geroepen als "ik zorg ervoor dat je meer rust krijgt in je hoofd" of "ik breng harmonie in het gezin" of "ik breng je meer werkgeluk". Maar wat betekent dat nu eigenlijk?


Alleen met een ijzersterk signaal op social media zul je kunnen opvallen en denkt jouw volger wellicht: "wie ben jij en waar ben je al die tijd geweest!!". Maar daar heb je wel een plan voor nodig. Jouw volger heeft tussen de 7 en de 10 contactmomenten nodig met jou om in actie te komen. Dat is best veel, en het afhaak percentage is wellicht groot op dit moment. In deze virtual meeting laat ik je zien hoe je opvalt tussen alle andere coaches en trainers en hoe je deze volger razend nieuwsgierig maakt.


Met mijn Skillz Online Plus methode laat ik je zien hoe je van succes verzekerd bent, als je maar de juiste stappen in de juiste volgorde zet. Deze methode kent 6 stappen, waarvan de meeste ondernemers er diverse overslaan. Ik laat je zien welke stappen dat zijn en zorg ervoor dat je na afloop met een plan naar huis gaat die meteen omzet oplevert. Als je live aanwezig bent, krijg je van mij de techniek "liefdevol confronteren en shockeren" gratis in je mailbox.

met het stijgend aantal coaches en trainers in nederland is het van cruciaal belang dat je laat zien dat jij wél voor kwaliteit gaat en dat je een expert bent op je vakgebied

met deze 6 stappen ben je verzekerd van een snel en efficiënt resultaat


STRUCTUUR


Iedereen kan een website bouwen of een funnel maken, maar hoe zorg je ervoor dat je website en funnel ook impact maken en omzet genereren? Dat kan alleen met een bewezen en goed doordacht strategisch plan.

STORY TELLING


Wanneer je beschikt over een goed doordacht plan, ben je ook in staat om wakker schuddende content te delen op social media. We maken jouw signaal zo sterk dat het minimaal 400 tot 600 nieuwe nieuwsgierige volgers oplevert op social media.

STIMULEREN


Wanneer je signaal op social media scherp genoeg is en écht wakker schudt, zal je volger ook maar wat graag gratis en laagdrempelig materiaal willen downloaden, in ruil voor zijn e-mailadres. Dat zorgt voor minimaal 100 tot 150 nieuwe adressen op je mailinglijst, elke maand weer opnieuw!

STUREN


Wanneer je 100 tot 150 nieuwe adressen op je lijst hebt, weet je nog niets van je nieuwe volger. Ik laat je zien hoe je meer te weten komt over je volger zodat je hem niet langer spamt, maar advies op maat geeft zonder dat je er zelf tussen zit. Je benadert de juiste klant met de juiste woorden en het juiste product, zodat je conversie enorm stijgt.

SCHAALBAARHEID


Niet elke klant is toe aan een groot traject. In plaats van dat je deze klant kwijtraakt, zet je hem in zijn eigen tijd en eigen tempo aan het werk met een schaalbaar product. Het kost jouw nauwelijks tijd, en jij stoomt jouw klant klaar om er aan toe te zijn intensief (offline) met jou te gaan werken.

SUCCESS


Offline werk je alleen nog maar met klanten die echt toe zijn aan intensieve en kwalitatieve begeleiding. Klanten stellen verwachten iets van jou, maar jij verwacht ook iets van je klant. Door offline en online optimaal te combineren met elkaar pak jij je expert status en trek je moeiteloos elke maand nieuwe klanten aan.

NA HET VOLGEN VAN DEZE VIRTUAL MEETING WEET JE...


 • hoe je jouw klant meeneemt in jouw verhaal en kan blijven boeien van begin tot eind
 • hoe je een ijzersterk signaal vormt waarmee jij je volgers wél raakt, en op het puntje van hun stoel zet
 • hoe je met dat signaal wakker schuddende social media posts maakt waarmee je honderden volgers kan toevoegen aan je social media kanalen
 • hoe je dan met dat kanaal jouw klant kan betrekken bij alles wat je doet, zodat al jouw materiaal gedragen wordt door jouw klant en je verzekerd bent van succes
 • hoe je uit je actieve social media kanaal minimaal 100 tot 150 volgers per maand toevoegt aan je mailinglijst
 • hoe je die nieuwe volgers advies op maat kan bieden zonder dat je daar zelf tussen zit, dus je klant bedienen van zijn luie stoel
 • hoe je jouw klant kan laten inzien dat hij zijn oplossing in de verkeerde hoek aan het zoeken is
 • hoe je met dat inzicht nieuwe trouwe en enthousiaste fans maakt
 • hoe je die enthousiaste fan klaar kan stomen om er aan toe te zijn om met jou intensief aan de slag te gaan
 • hoe je minder kan gaan werken en toch meer geld kan verdienen
 • hoe je jouw bedrijf schaalbaar kan maken
 • hoe je met een schaalbaar bedrijf meer klanten kan helpen in minder tijd
 • hoe je jouw traject keer op keer kan blijven verkopen
 • hoe je ervoor kan zorgen dat je inbox volstroomt met nieuwe aanvragen
 • hoe je ervoor kan zorgen dat je nooit meer hoeft te leuren bij mogelijke klanten
 • dat je met een betrouwbaar systeem nooit meer stress hoeft te hebben over je omzet
 • dat je onze gouden marketing tool kan inzetten zonder vieze verkooptrucjes
 • dat je jouw bedrijf snel kan laten groeien, zonder dat je veel tijd kwijt bent met marketing

gratis cadeautje: het e-book

je klant op een liefdevolle manier kan confronteren en shockeren, hoe doe je dat?


Laten we eerlijk zijn, jouw potentiële klanten zijn in eerste instantie alleen op zoek naar gratis tips. Ze willen gewoon shoppen! Wanneer de resultaten uitblijven en de verkopen tegen vallen, is dat een teken dat je signaal te zwak is. Jouw klant voelt zich nog niet aangesproken en komt niet in actie omdat hij denk het allemaal wel zelf te kunnen.


Wanneer je live aanwezig bent in deze webinar, krijg je van mij dit e-book cadeau! Hierin beschrijf ik de techniek waarmee ik mijn bedrijf groot heb gemaakt en waarmee ik al diverse klanten geholpen heb om grote stappen te zetten.


Je krijgt hem gratis van me, als je live aanwezig bent!

wat zeggen anderen over deze webinar?


Ik laat waarschijnlijk veel te veel laaghangend fruit hangen!

Dit webinar was ontzettend waardevol. Ga ik mee aan de slag. En snel! Ik laat waarschijnlijk veel te veel laaghangend fruit hangen en rijk nooit naar het hoog hangende fruit. En dat heb ik wel. Ik wist al dat de aantallen van je lijst belangrijk zijn, maar ik wist nog niet hoe ik de lijst stelselmatig kan laten groeien. Ik realiseer me nu dat ik veel meer mag gaan spelen/betekenen voor mijn echte ideale klant die nagenoeg elk blog leest. Ik benader ze nooit persoonlijk en geef ze geen extra aandacht, niet de aandacht die ze verdienen.

profile-pic
Nicole Hoogenboom
Coach voor ouders van kinderen met autisme en/of AD(H)D

Wat een potentieel achter dit inzicht!

Ik volg Roel al een tijdje en greep deze webinar aan als kans om kennis te maken met Roel en zijn methode. Ook vond ik het wel interessant om te zien hoe hij een webinar geeft. Wat mee enorm aansprak is het feit dat ik ineens naar voren gehaald werd in de hotseat en dat ik een oefening mee mocht doen en van zijn kennis kon meepikken op een afgestemde manier. Ik vond het zeer waardevol om te zien hoe belangrijk een mailing lijst is, en hoe ik deze actief kan houden! Ik zie wel het potentieel achter dit inzicht!

profile-pic
Francine

Roel van Heel
Online Business Coach & Marketing Strateeg

Mijn naam is Roel van Heel

Toen ik na 20 jaar als IT consultant uit loondienst stapte, ging ik helemaal los. Ik had op een gegeven moment twee bedrijven, organiseerde een festival en diverse netwerk bijeenkomsten. Pas toen ik een keuze maakte en mijn focus op Skillz Online richtte, kon ik mijn dromen waarmaken en gaan voor die eerste € 100.000 aan omzet.


Ik heb mij gespecialiseerd in het wakker schudden van die klant die jou nog niet kent. Immers, mond tot mond reclame is niet voldoende meer. Ik heb jaren aan marktonderzoek gedaan en geleerd van de beste experts uit het vak, en uiteindelijk mijn eigen methode gemaakt. Met deze methode schud ik mijn online volgers wakker en laat ik ze zien dat hun probleem groter is dan dat ze ooit hadden gedacht. Vervolgens bied ik een passend product aan, wat exact bij die volger past.

Met deze methode heb ik diverse klanten geholpen om hun webinar, masterclass of workshop meteen al goed te vullen, en om met een kwalitatieve, persoonlijke en gerichte opvolging daar betalende klanten uit te halen.