fbpx

laserfocus: zonder gezonde tips red je het niet. 20 tips om het beter te doen


Wat leer je in dit e-book:

  • je leert hoe je de dag kan beginnen met meer energie en volle focus
  • je leert hoe je met die nieuwe energie, beter je eigen grenzen in de gaten kan houden
  • je krijgt praktische tips van me hoe je die nieuw gevonden focus en energie met simpele bezigheden langer vast kan houden
  • je leert hoe je ervoor kan zorgen dat je hoofd blanco is, leeg en rustig, juist omdat je je zaken goed op orde hebt (en ingepland)
  • je leert om beter in te kunnen schatten wat nu echt belangrijk is (en wat nog even kan wachten)
  • je leert om perfectionisme en controle issues los te laten

en nog veel meer!

JOUW CREATIEF BREIN HEEFT LASERFOCUS NODIG OM TOT GENIALE HOOGTE TE KUNNEN STIJGEN


Wanneer je werkt aan de groei van je bedrijf, ontkom je er niet aan om ook te werken aan je eigen, persoonlijke groei. Ik heb in 2020 zo'n enorme explosieve groei meegemaakt, dat alles tegelijkertijd leek te veranderen. Opeens had ik een compleet nieuw bedrijf, of zo voelde het. Ik had een record aantal klanten en de verantwoordelijkheid die op mijn schouders lag, om alle klanten blij te houden, voelde opeens als zwaar aan. Toch is het iets wat ik heel graag wil. Het was voor mij een periode om eens kritisch naar mijn grenzen te kijken, naar de drukte in mijn hoofd en om daar een gezonde impuls aan te geven. Immers, met een gebrek aan grenzen en een te vol hoofd, houd je zelf de voet op het rempedaal en rem jij je eigen groei (en dus dat van je bedrijf). 

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .