fbpx

Judith de Pagter: LinkedIn specialist

Judith is LinkedIn specialist voor de oudere social media gebruiker. Het zijn mensen die veel kennis hebben, veel levenservaring, maar die niet zo goed weten hoe ze die kennis kunnen delen met alle nieuwe technieken van vandaag.


Door zich steeds meer te gaan focussen op deze specifiekere doelgroep, ging Judith steeds meer opvallen. Er zijn immers wel veel LinkedIn specialisten in Nederland, maar weinig met zo'n specifieke focus.


Door deze nieuwe insteek te hanteren is ze in staat om een emotionele connectie op te bouwen met de oudere medemens. Ze helpt hun van hun angst voor zichtbaarheid af, en laat zien hoe ook zij, stap voor stap nieuwe en moderne technieken kunnen inzetten om zichzelf te profileren en kun kennis en ervaring te delen.


In de eerste weken nadat ze op deze nieuwe manier is gaan schrijven, merkte ze dat er aanzienlijk meer "reuring" kwam op social media. Dat ze meer gesprekken voerde met haar volgers en klanten, en was ze in staat om haar traject diverse keren te verkopen.