fbpx

roel@skillz-online.com

+31 6 4220 4960

gouden tip

Hoe HSP Coach Lianne blijft opvallen in de massa

Mijn klant Lianne is een van de vele HSP Coaches in Nederland. Je wil niet weten hoeveel HSP coaches er wel niet zijn, die allemaal beloven om rust in je hoofd aan te brengen. Toch is Lianne heel anders, en weet ze heel goed hoe het spelletje werkt.


arjen lubach zei het al op youtube: het aantal lifestyle coaches en trainers in nederland is gestegen met maar liefst 960%! Hoe ga jij dan aan klanten komen?

Oorspronkelijk kwam Lianne naar me toe met de vraag om funnels te maken en om samen een leeromgeving te bouwen. Niet veel later kwam ze opnieuw naar me toe en gaf ze aan dat ze het compleet anders wilde doen. Zij koos ervoor om niet een van de vele HSP coaches te zijn die zich met name richt op overprikkeling, maar om zich nog meer te gaan richten op datgene wat haar ├ęcht blij maakt: HSP-ers helpen op loopbaan niveau. Daarvoor was een splitsing nodig in de klanten die ze helpt.

In het passieve deel van haar bedrijf helpt ze haar klanten om in hun eigen tijd en eigen tempo van hun overprikkeling af te komen. Dat levert hun de mogelijkheid op om weer fris en helder te kunnen nadenken en om te kunnen zien wat nu echt belangrijk is. Daarmee kunnen ze intensief aan de slag met het materiaal wat tot daarvoor nog niet mogelijk was: loopbaan ontwikkeling.

Ook met de overvolle agenda die Lianne had, zijn we in staat geweest om nog meer groei aan te brengen. Zo gaaf en zo trots op wat deze dame bereikt heeft. Ik vertel over haar verhaal in deze video. 
Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

PS: wil je ook zo'n enorme groei doormaken zoals Lianne deed? Tijdens de virtual meeting "de geheime formule voor meer impact, meer omzet en meer klanten", laat ik je zien hoe je niet alleen meteen kan opvallen tussen het explosieve aantal coaches en trainers, maar ook hoe je vrij snel de juiste klant aantrekt en meer omzet genereert. Je kan je opgeven door te klikken op deze link >>>.

Groetjes,

Groetjes,

Roel