fbpx

gouden tip

Het zijn altijd dezelfde personen die mijn post liken

Een ondernemer merkt op dat alleen bekenden haar sociale media berichten leuk vinden, terwijl ze geen nieuwe volgers aantrekt. Ze begrijpt niet waarom ze niet meer interactie krijgt, ondanks veel likes. Door haar te helpen begrijpen hoe sociale media-algoritmes werken en hoe ze haar inhoud kan verbeteren, realiseert ze zich de sleutel tot betrokkenheid en groei.

"Hé Roel, ik begrijp even iets niet. Ik heb van de week een post geplaatst, en ik merk dat het steeds dezelfde mensen zijn die mijn post liken. Mijn moeder, mijn zus, mijn buurman en een bevriende collega. Ik trek geen nieuwe volgers aan die mijn post liken. Wat doe ik verkeerd?"

Ik zie meteen wat er verkeerd gaat. Het algoritme van je social media kanaal zorgt ervoor dat tot 90% van al jouw volgers jouw post niet ziet. Waarom? Omdat volgens het algoritme je bericht niet pakkend genoeg is. Het algoritme vindt dat je aan het spammen bent, met saaie berichten en biedt het aan, aan maximaal 10% van al je volgers.

Ik zie de moed van mijn klant direct in haar schoenen zinken. "Ja hallo, maar dan heeft het toch geen zin dat ik aan het posten ben?"

Jawel. Maar je moet gewoon even weten waar je op moet letten. Deze klant heb ik in korte tijd geholpen om op elk bericht minstens 2.000 impressies te krijgen, om haar webinars, masterclasses en trainingsdagen te vullen en om in het eerste jaar van haar bestaan, meteen €100.000 omzet te draaien.

Ben je benieuwd naar de gouden tip? 
Ik heb er een video over gemaakt.

Je kan deze video hierboven bekijken.


3 uurs training

lunch & learn

gratis live training

succesvol zichtbaar op social media

3 uur lang samen sparren over jouw vragen

Onder het genot van een hapje en een drankje ben ik 3 uur lang jouw coach, en beantwoord ik al jouw vragen.

ik verklap je mijn geheim binnen 90 minuten

In deze live training, vertel ik je hoe je succesvol zichtbaar kan zijn op social media door het leggen van een emotionele connecite.