fbpx

gouden tip

Ik heb geen idee waar ik over moet schrijven

Een Belgische ondernemer voelt zich onzeker over zijn online aanwezigheid en gelooft dat Nederland verder is in online ondernemen. Hij worstelt met consistentie op sociale media en vraagt zich af waar hij over moet schrijven. Met mijn begeleiding ontdekt hij een heldere aanpak die zijn zelfvertrouwen herstelt en zijn online aanwezigheid transformeert.

Tijdens onze kickoff met een Belgische ondernemer, viel meteen op dat hij enigszins onzeker was. Hij begon direct over de vermeende voorsprong van Nederland op het gebied van online ondernemen ten opzichte van België. Ik vroeg hem hoe actief hij was op sociale media. Aarzelend bekende hij dat hij slechts af en toe iets postte, eenvoudigweg omdat hij niet wist waarover hij moest schrijven. Toen ik zijn laatste berichten bekeek, begreep ik al snel waarom ze geen blijvende indruk maakten.

Hij gaf eerlijk toe dat elke post die hij schreef een enorme inspanning vergde, met minstens 4 uur aan toewijding, en zelfs dan twijfelde hij nog steeds of hij het moest plaatsen.

Het was duidelijk dat deze man behoefte had aan een duidelijke, concrete en heldere aanpak. Toen we samen gingen zitten en ik hem hielp om zijn verhaal binnen een uur te structureren, zag ik zijn ogen plotseling oplichten en verscheen er een brede glimlach op zijn gezicht. Hij riep zelfs uit: "Wow, nu zie ik dat ik honderden berichten kan schrijven, wat geweldig!"

Ben je nieuwsgierig naar hoe ik dit heb aangepakt? Hoe ik deze man, die onzeker binnenkwam, binnen een uur weer met een glimlach liet vertrekken? Hoe ik hem heb geholpen om moeiteloos 3 keer in de week actief te zijn op social media? Hoe hij door actief netwerken daar elke maand 4 a 5 betalende klanten uit haalt?

Ik onthul het allemaal in de bovenstaande video.


3 uurs training

lunch & learn

gratis live training

succesvol zichtbaar op social media

3 uur lang samen sparren over jouw vragen

Onder het genot van een hapje en een drankje ben ik 3 uur lang jouw coach, en beantwoord ik al jouw vragen.

ik verklap je mijn geheim binnen 90 minuten

In deze live training, vertel ik je hoe je succesvol zichtbaar kan zijn op social media door het leggen van een emotionele connecite.