fbpx

JE BENT EEN KANJER!


Jij hebt de training afgerond en daarmee jouw bedrijf naar het volgende niveau getild. Ik vind het mega gaaf om te zien hoe zeer jij in de tussentijd gegroeid bent. Misschien was het in het begin wat zwaar, een pittige klus om op een hele andere manier naar je eigen bedrijf te kijken. Veel klanten moeten mijn verhaal meerdere keren horen voordat het kwartje echt valt. Je pikt altijd op wat je het meeste nodig hebt. En dat is oké!


Samen hebben we jouw marketing machine gebouwd en hij gaat nu voor het eerst echt aan. Gaaf! Onthoud dat deze machine onmogelijk meteen perfect kan werken. Hij staat aan en dat is al een hele prestatie op zich! Houd voor jezelf een excel sheet bij, met de aantallen voor je weggever, lezing, workshop, masterclass of webinar. Bepaal eerst het doel en kijk of je dat doel haalt. Houdt ook de conversie bij: hoeveel mensen trek je aan en hoeveel mensen stappen ook echt in? Met deze aantallen stuur je alles bij en ben jij de CEO van je eigen bedrijf.


Je machine is nog niet af, hij moet nog verder worden afgesteld. Dat doe je door kritisch naar je aantallen te kijken en als die tegenvallen, te gaan kijken wat er mis is. Misschien moeten je teksten nog scherper, moeten de kantelpunten worden aangescherpt, heb je een business coach nodig die je met je verkooptechnieken helpt, moet je gaan adverteren, of aan SEO doen. Er zijn vele manieren om de machine nog beter te laten verlopen.


Ik wil je nog niet helemaal loslaten, dus heb ik nog iets gaafs voor je. Nu je klaar bent, heb je straks geen toegang meer tot de betaalde community met andere klanten. Maar daar heb ik iets op gevonden. Je kan lid worden van onze nieuwe, openbare community. Daar kun je jouw vragen blijven stellen en zullen we ook nieuwe gave acties gaan doen. Denk aan interviews, live spreekuren, live momenten en nog veel meer! Je kan lid worden van onze community door onderaan op de knop te klikken.


Natuurlijk wil ik ook graag weten hoe je het traject ervaren hebt. Zou je daarom voor mij een testimonial willen schrijven? Ik zal je via LinkedIn een aanbevelingsverzoek sturen. Als je die wil invullen graag. Mocht je dat liever niet op LinkedIn doen, zou je het dan in geschreven vorm willen doen door het rechtstreeks op mijn website in te vullen? Dat kan met de onderstaande knop. Helemaal gaaf zou ik het vinden als je het in video vorm wil doen!


Mocht jij mensen kennen waarvan jij denkt dat ze mijn tips en adviezen goed kunnen gebruiken, dan kun je deelnemen aan mijn Partner Programma. Je kan een account aanmaken op onze leeromgeving. Daar kun je je eigen affiliate link maken. Wanneer iemand uit jouw netwerk via die link op onze leeromgeving uit komt en iets aanschaft, kunnen wij dat doen in krijg je 10% commissie van ons voor elke klant die in actie komt. Via het account kun je zien wie dat is en wat hij gedaan heeft. Eens per maand betalen wij de commissie uit. Zie de knop onderaan voor meer info.


Voor nu wil ik je enorm bedanken voor je inzet. Ik wens je het allerbeste toe en kijk er naar uit om te zien hoe het verder met je gaat!


Groetjes,


Roel van Heel

WIL JIJ ONS HELPEN?


Jij bent nu klaar met het traject. We hebben al onze kennis met je gedeeld en je hebt een geweldig resultaat behaald. Wil jij ons even helpen?

01

laat een review achter

Wij blijven het graag nog beter doen. Wij sturen je via LinkedIn een verzoek tot aanbeveling. Zou je die voor ons willen schrijven? Als je het prettiger vindt om het rechtstreeks te doen via onze website mag dat ook. 

02

boost your online success club

Jij bent klaar met het traject en gaat nu op eigen benen verder. Toch willen we je niet helemaal loslaten, maar blijven helpen, inspireren en motiveren. Wordt je lid van onze openbare community, "boost your online succes club" ?

03

wordt een Skillz Online Partner

We hebben een partner programma bedacht waarbij we elkaar kunnen blijen helpen en waarbij jij een mooie commissie kan verdienen. Registreer jij je als partner? Je ontdekt meer over dit gave programma met de onderstaande link.