fbpx

How to...

Hoe maak je een effectieve slider op je homepage ?

Ik wil mijn klant meer betrekken bij alles wat ik doe

Ik wil mezelf en mijn werkwijze op een duidelijke manier laten zien

Ik ben op zoek naar manieren om mijn klanten sneller nieuwsgierig en enthousiast te maken

Ik wil namen verzamelen voor op mijn e-maillijst.

Wanneer is een slider interessant?

Een succesvol ondernemer zet zijn klant aan het werk wanneer hij er om vraagt. Laat hem dus zien wat hij vandaag nog kan doen!

Als je succesvol wilt zijn als online ondernemer, zul je naast de mond-tot-mond reclame ook klanten moeten aantrekken die jou nog niet kennen. Die zijn dus totaal niet bekend met wie jij bent en wat je doet. Voor deze potentiële klant, is het nog veel te spannend om direct contact met je op te nemen. Toch willen ze meteen, diezelfde dag nog, een oplossing voor hun probleem.


De oplossing vind je dan ook in het aanbieden van gratis en laagdrempelig materiaal. Denk aan een webinar, een online test, een videoreeks of een weggever. Kwalitatief materiaal vind je door je te verplaatsen in de beleving van je klant.


Een slider alleen is dus niet voldoende. Wanneer je gemiddeld 7 tot 12 keer voorbij komt, op social media, blijf je hangen in het hoofd van je klant, die een specifiek probleem heeft. Op het moment dat zijn pijn groot genoeg is, zal hij gaan zoeken naar een oplossing. Hij denkt dan eerst aan jou, aangezien jij actief bent op social media. Hij gaat niet op zoek naar iemand in google die hij nog niet kent.


Een effectief social media plan, een goede strategie, en kennis en inzicht in wat er daadwerkelijk speelt in de beleving van je klant, is essentieel.

Aandachtspunten

stap 01 - denk eerst na over je visvijvers

Hoe kom je in contact met je klant? Zijn dat webinars, workshops, lezingen, of via een online test of artikel? Bied die aan in de slider(s).

stap 02 - Bezuinig niet op foto's

Een slider knalt pas echt met een professionele foto. Je kan natuurlijk gratis, rechtenvrije foto's gebruiken die je download op www.unsplash.com, www.pixabay.com of www.freepik.com, maar die zullen ook minder knallen.

stap 03 - laat jezelf zien

Het wekt vertrouwen als je jezelf regelmatig laat zien in de slider. Wie is de persoon achter het bedrijf?

stap 04 - gebruik een metafoor

Een goed plaatje, vertelt op zichzelf al een verhaal. Als je een voedingscoach bent, kun je een foto maken met allerlei voedsel naast je op de grond. Als je een massagetherapeut bent, maak je een foto van je massagetafel, of een flesje olie met een handdoek. Het plaatje vertelt dan op zichzelf al een verhaal.

stap 05 - schakel hulp in van je fotograaf

Fotografen willen uiteraard dat hun foto perfect op je website komt te staan (en terecht). Vraag hem dan ook om de foto op maat te maken, dan weet je zeker dat het er ook echt goed uit ziet.

direct aan de slag


Met Smart Slider Pro kun je de mooiste sliders maken! Je kiest een kant en klare template en past hem naar eigen smaak aan. Dankzij zijn subtiele animaties, wordt de aandacht van je klant getrokken en zet je hem meteen aan het werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Wil je dat ik persoonlijk even met je meekijk?

Heb je nog vragen over het gebruik van Thrive Leads, of wil het even niet lukken? Wanneer je met de onderstaande knop een afspraak maakt in mijn agenda, kijk ik graag even 30 minuten met je mee.