fbpx

BOOST YOUR ONLINE BUSINESS COACHING CALL


Ik kijk 30 minuten met je mee en deel minstens één winnende strategie waarmee jij jouw bedrijf direct explosief kan laten groeien.

Current Progress
Current Progress
Current Progress
Current Progress

Jij hebt echt een passie voor je vak. Wanneer jij over je werk praat verschijnen er vonkjes in je ogen, je straalt helemaal omdat je elke dag mag doen waar je goed in bent. Het punt is alleen dat je als ondernemer echt zoveel moet doen, dat je soms met je handen in het haar zit. Je wil het liefste elke dag met je vak bezig zijn, maar alle werkzaamheden daar rondom heen kosten zoveel tijd!


Weet je, de technologische ontwikkeling in ons vakgebied is in de afgelopen jaren met sprongen vooruit gegaan, nog veel sneller dan dat we zelf kunnen bijhouden. Geen wonder dat er steeds meer ondernemers zijn die er achter komen dat ze te veel plannen hebben en dat er zo weinig tijd is om ze te realiseren. Daarom is mijn advies ook: stop met het opnieuw uitvinden van het wiel! De zaken die jij nodig hebt om jouw bedrijf explosief mee te laten groeien, die zijn al jaren geleden uitgevonden!


Het beste wat jij nu kan doen is je concentreren op datgene waar je goed in bent: content maken, videos maken, strategieën bepalen, marktonderzoek doen, met klanten en collega's praten. Alles waar je minder goed in bent, kun je advies in vragen. Dan groei je nog sneller en zul je merken dat je zelfs een explosieve groei kan ervaren met jouw bedrijf!


Daarom bied ik jou deze coaching call aan. In deze coaching call kijk ik met je mee en gaan we samen op zoek naar die punten waar je op korte termijn grote veranderingen mee kan aanbrengen binnen jouw bedrijf. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal vragen beantwoorden. Met die antwoorden doe ik mijn huiswerk en kijk ik alvast naar wat jij nodig hebt om die explosieve groei naar je toe te trekken. Want één ding is zeker: die explosieve groei ligt binnen handbereik. Maar wat heb jij nodig om die ook echt te gaan pakken?


Maak vandaag nog een afspraak in mijn agenda en ik kijk binnenkort met je mee. 


Ik kijk er naar uit om met je te werken!


Groetjes,

Roel

een afspraak maken


Met een druk op de knop, kun je direct een afspraak maken in mijn digitale agenda. Je krijgt er vanzelf een bevestiging van in je mailbox. Met deze bevestiging kun je het ook in je eigen digitale agenda plaatsen!