fbpx

hey , bedankt, maar wacht nog even !

Je aanvraag voor ons gratis e-book of video is gelukt. Je zal deze over enkele minuten ontvangen op jouw e-mailadres. Maar hoe zou je het vinden meer te weten over het succesvol zichtbaar zijn op social media? Dat je niet alleen zichtbaar bent, maar je betalende klanten ook sneller en makkelijker kan vinden?

Hoe zou je het vinden om elke maand een voorspelbare hoeveelheid nieuwe volgers én betalende klanten aan te trekken?

Reserveer je plek voor mijn webinar, Succesvol Zichtbaar op Social media en ontdek hoe jij elke maand een voorspelbaar aantal nieuwe volgers kan aantrekken en hoe je daar moeiteloos betalende klanten uit haalt. Ik ga je leren:

 • hoe je direct een goede eerste indruk maakt op social media
 • hoe jij je profileert als een expert of authoriteit
 • hoe je ervoor zorgt dat jouw posts wél gelezen worden
 • hoe je een goede post schrijft
 • hoe je met een goede post zelfs de volger met weerstand kan raken
 • hoe je serieuze klanten kan spotten op social media
 • hoe je die serieuze klanten effectief kan opvolgen en converteren

Reserveer meteen je plek!

Meer bereik, meer interactie én meer betalende klanten door social media beter in te zetten?

het klanten connectie kompas

Winstgevende ondernemers zeggen altijd: wil niet te veel, groei niet te snel, maar doe het in één keer goed, met een goed doordacht plan. Ik heb inmiddels vele klanten en experts gesproken, en de resultaten van mijn marktonderzoek verwerkt in mijn eigen, unieke methode: het klanten connectie kompas. In de webinar leg ik je precies uit welke stappen jij moet nemen om gegarandeerd te zijn van succes.

 • Structuur - Focus, Kwaliteit, Impact. Creëer een doordacht plan om klanten te bereiken en te overtuigen.
 • Story Telling - Raak, Verbind, Verover. Betover je klanten met krachtige verhalen die blijvende impact maken.
 • Stimuleren - Actiegericht. Ervaar, Verleid, Blijf hangen. Zet je klanten aan tot actie en creëer blijvende betrokkenheid.
 • Sturen - Onthul, Verbind, Ondernemersgoud. Leer je volgers kennen, creëer betrokkenheid en geef advies op maat
 • Schaalbaar - Tijdbesparend, Groei, Autonomie. Help meer klanten in minder tijd, op hun eigen tijd en tempo en groei moeiteloos.
 • Succes - Klantgericht, Marktonderzoek, Tevredenheid. Verras je klanten en versterk de band tussen ondernemer en klant.

Wat Roel heel goed doet met deze training is, zorgen dat je het proces van jouw klant zeer precies in beeld krijgt. Je volgt zelf de stappen in de training en vervolgens krijg je een persoonlijke feedback video waarin Roel je op een dieper niveau naar je klant laat kijken.

Zo werd voor mij enorm helder in welke fase van haar proces mijn klant zich bevindt, én welke hulp, oftewel welke dienst, ik in deze fase kan aanbieden! Zo staat nu op de planning om een korte training te ontwikkelen, voor wie nog niet aan het intense traject toe is. Hierdoor kan ik uiteindelijk méér vrouwen die opgroeiden met een afwezige ouder helpen! Win-win.

Lieke Michiels van Kessenich

Al vanaf 2016 help ik vele ondernemers om meer impact te maken op social media. In mijn periode in loondienst heb ik van vele methoden en technieken mogen proeven. De meest handige en effectieve tools nam ik mee. Ik startte mijn eigen marktonderzoek, waarin ik vele experts, ondernemers en klanten sprak. Dit resulteerde in mijn eigen unieke aanpak, het klanten connectie kompas.

Mijn ervaring is dat veel coaches en trainers worden beladen met allerlei taken die ze moeten doen en dat ze vaak niet goed weten waar ze moeten beginnen. Met mijn methode, maak ik daar een einde aan, en bied ik je een soort van handboek waar precies in staat wat je wanneer en in welke volgorde moet doen.

Door de juiste stappen in de juiste volgorde te volgen, ben je gegarandeerd van succes!

deze ondernemers gingen je voor

Judith de Pagter
LinkedIn Specialist

Lieke Michiels van Kessenich
Systemisch Coach

Debby Eekman
Lean & Scrum Trainer

Danielle Tebbens
Loopbaan Coach

Fabien Schiereck
Veranderaars- & Team Coach

Fabienne Schmedinga
Team Coach

Elke maand minstens 4 a 5 betalende klanten binnen halen?