fbpx

Maak impact met een Winstgevende Website


Jouw potentiële klant beslist binnen 2 tot 5 minuten of hij met je verder gaat of niet. Hoe krachtig is het signaal op jouw website?


Wil jij graag een website 

die mensen ook direct aanspreekt ?De meest gemaakte fout die ondernemers maken is om direct te beginnen aan het bouwen van hun website. Dat is bijna het zelfde als boodschappen doen zonder lijstje ! Je begint aan allerlei dingen die je nog niet nodig hebt, of je vergeet de helft. Hoe jammer is het als je klaar bent met het bouwen van je nieuwe website, en hij absoluut niet blijkt te werken ? Dat jij hem prachtig vindt, maar dat je klant niet onder de indruk is ?


Voordat ik aan een website begin, maak ik altijd een basisplan. Ik kijk naar de ondernemer, zijn visie, zijn aanbod, zijn gaven, talenten, producten, diensten, en gooi alles op één hoop. Samen halen we alle bestaande kaders weg en kijken we van een afstandje naar wat er over blijft. We brengen structuur aan en zetten vanuit niets een nieuw plan op.


Alleen op deze manier kun je een plan schrijven die ook echt voor je gaat werken. Immers, jouw klant is kritisch. Naast jou, zijn er namelijk nog wel 10 of 20 andere mensen die soortgelijke diensten aanbieden. Jouw klant kijkt vanuit zijn luie stoel kritisch naar jouw website. Als jij als expert niet laat zien dat je exact weet welke problemen hij heeft en dat jij als geen ander daar DE oplossing voor hebt, klikt hij binnen 5 minuten weg van jouw website. Je zal dus echt iets bijzonders neer moeten zetten om ook echt zijn enthousiasme en vertrouwen voor je te winnen !


Naast dat ik bijna 20 jaar in loondienst heb gewerkt en voor vele grote bedrijven websites heb gebouwd (en nog veel meer), heb ik ook vele trainingen en cursussen gevolgd bij de grootste experts uit het vak. Ik ben zelf ook coach en trainer en ik weet als geen ander hoe je in de huid van jouw klant kruipt. Hoe je vanuit de beleving van jouw klant naar jou producten en diensten kijkt. Ik help je met het opstellen van een basisplan. Dat doe ik doordat ik jou een gratis checklist aanbied. Die checklist is een lijstje met allerlei "ja/nee" vragen. Bij elke vraag waar jij "nee" op antwoord, heb je een aandachtspunt te pakken. Een punt waaraan jij kan werken zodat jouw website nog pakkender wordt.


herken je dit ?


het aantal nieuwe klanten dat je aantrekt loopt terug

Tot nu toe heb je het met name van mond-tot-mond reclame  moeten hebben. Veel ondernemers zeggen dat ze voor 90% klanten aantrekken op deze manier. Toch verandert de markt enorm snel, en neemt het effect van mond-tot-mond reclame langzaam af.

je wil je klant van zijn stoel afblazen van enthousiasme, maar hoe doe je dat?

Je maakt met je website maar één eerste indruk, dus die moet goed zijn. Een potentiële klant is kritisch en wil binnen 2 tot 5 minuten zien dat jij DE persoon bent die zijn probleem kan oplossen. Hoe pak je dat aan?

je hebt een mooie website, maar hij wordt nauwelijks bezocht

Je ben enorm enthousiast over je missie, je hebt honderden ideeën hoe je die missie wil uitvoeren en dat op je website geplaatst. Toch wordt je website nauwelijks bezocht.

je organiseert lezingen en workshops, maar ze zitten nog niet vol

Wanneer jij het over je vak hebt, fonkelen je ogen. Je deelt maar wat graag je kennis met iedereen die het wil horen, maar toch zitten je lezingen of workshops nog niet vol.

je wil dolgraag door de bril van je klant leren kijken, maar hoe doe je dat?

Jouw potentiële klant is niet geïnteresseerd in jouw certificaten of diploma's. Jouw website is dus geen digitale CV maar moet een plek zijn waar je klant zich in herkent. 

HOE GAAN WIJ TE WERK?


zonder plan ben je geen ondernemer


Laten we eerlijk zijn, iedereen kan een website maken. Er zijn zelfs bedrijven die beweren dat binnen een aantal uur te kunnen doen. Dit zullen echter geen websites zijn waarmee je hoge ogen gooit. Waarom niet? Omdat jouw website niet over jou gaat, niet echt tenminste, maar over je klant. Je zult je moeten verdiepen in jouw klant en naar je bedrijf moeten kijken vanuit zijn bril. Daarom starten wij elk traject met het uitwerken van een plan. Door alle stappen te volgen uit dat plan, ben je er van verzekerd dat jouw website ook echt zal aanslaan, dat hij "to the point is" en je klant direct raakt op de plek waar hij dat moet doen.

een succesvol bedrijf is geen hobby


Met je website wil je ook klanten filteren, want niet iedereen is jouw klant. Misschien sta je er van versteld als ik je dit vertel. Wanneer jij je op alles en iedereen richt, is je focus wel heel erg breed. Je zal dan ook van alles en iedereen een beetje krijgen. Als je jouw bedrijf meer als een hobby ziet, is dat natuurlijk prima. Als je echter droomt om dit full-time te doen, zul je je moeten richten op een specifieke doelgroep. Richt je op hun grootste pijnpunten, hun diepste verlangens, hun droomresultaat, en laat op jouw website zien dat dat binnen handbereik ligt als je met jouw materiaal aan de slag gaat. Wij helpen je om je signaal aan te scherpen zodat je er ook het maximale uit haalt.

JOUW WEBSITE IS GEEN DIGITALE CV


Ik begrijp dat je nogal trots bent op je certificaten, diploma's en de vakbonden waarbij je bent aangesloten. Jouw klacht echter, zal het worst wezen. Hij is daar niet naar op zoek. Ik neem je mee op reis door website land. Ik laat je zien hoe je jouw website pagina's enorm aantrekkelijk maakt, door in te spelen op de manier waarop jouw klant naar de pagina kijkt. Daar zit een enorm verschil in, want je startende klant heeft immers hele andere dingen voor ogen dan een gevorderde klant. Hoe pak je het aan, zonder dat je een van beide wegjaagt? Immers, zodra jouw klant ook maar één vorm van keuzestress ervaart, gaat hij in de weerstand zitten en zal hij ook geen besluiten nemen.

uit je comfort-zone, in het spotlicht


Groeien moet pijn doen, altijd. Dat betekent dat jij enorm zichtbaar moet zijn de komende tijd, wil je echt het maximale uit je website halen. Immers, als jouw potentiële klant niet ziet wie jij bent, hoe moet hij dan vertrouwen krijgen in jou en je product? Laat zien dat je geen grijze muis bent, maar dat je heel bijzonder bent en echt ergens voor staat. Laat zien waarom ze met jou in zee moeten gaan en niet met een ander.

"Met je website heb je maximaal 2 tot 5 minuten de tijd om een een verpletterende indruk te maken op je klant. Zorg er dan ook voor dat je website meteen aanspreekt."

VOOR WIE IS DIT PRODUCT?


Ik maak websites voor ambitieuze ondernemers die begrijpen dat het maken van een website slechts de eerste stap is. Deze ondernemer wil dus echt serieus aan de weg timmeren en is niet bang voor een nieuwe, frisse blik op zijn bedrijf. Waneer je met ons gaat werken, zal dus niet alleen je website gaan veranderen, maar ook jij als ondernemer en de manier waarop je werkt.


Dat houdt in dat jij je beseft dat jij je zal moeten richten op een specifieke doelgroep. Dat betekent niet dat je omzet gaat mislopen, omdat je doelgroep kleiner wordt, maar dat je omzet juist gaat stijgen omdat je signaal vele malen scherper en waardevoller wordt.


Jij begrijpt dat mond-tot-mond reclame alleen je niet tot grote hoogten zal laten stijgen. Dat houdt in dat jij jezelf en je werkwijze veel meer zal moeten laten zien en dat je er niet voor terugdeinst om vele malen zichtbaarder te zijn dan dat je wellicht tot nu toe hebt gedaan.

Met andere woorden, dit product is het ideale product voor jou wanneer:

  • je bereid bent om te werken met één specifieke doelgroep
  • je in trajecten denkt in plaats van in losse sessies
  • je niet alleen je omzet, maar ook de kwaliteit van je diensten wil laten groeien
  • je bereid bent om vele malen zichtbaarder te zijn dan dat je tot nu toe bent geweest
  • je bereid bent om je bedrijf op sommige punten aan te passen, zodat je klaar bent voor een explosieve groei

DEZE ARTIKELEN HELPEN OOK!


Winstgevende Websites

Wil jij graag een website die mensen ook direct aanspreekt ?De meest gemaakte

wat zeggen anderen over dit product ?


Meer structuur en terug naar de essentie

Door samen te werken met Roel, ben ik weer een vrije vis in het water. Als therapeut heb ik veel expertise in de natuurgeneeswijze maar wist ik niet hoe ik alles kon samenbrengen. Na vele pogingen en aanschaf van diverse coaching programma' s kwam ik er niet. Roel ziet dit wel, en na een brainstorm sessie zag ik een begin ontstaan van iets wat Roel al helemaal voor ogen had. Hij is in staat om structuur te brengen en alles terug te brengen naar de essentie waar ik al jaren naar opzoek was. Wat ook zo fijn is dat hij zelf therapeut is en dus ook die taal spreekt, en daarnaast met zeer veel ervaring websites bouwt. Nu heb ik eindelijk de website maar ook een heldere visie hoe ik met Vrouw en Vitaal vol vertrouwen de toekomst in ga. Bedankt Roel voor jou vertrouwen en geduld, ook alvast voor alles wat nog gaat komen! Ik ga op jou aanwijzing weer verder naar de volgende stappen, je bent van mij nog lang niet af.

Een website met een uitstraling die helemaal bij me past!

Na heel lang zelf te van alles te hebben geprobeerd was ik het zat en was ik echt toe aan een goede en professionele website, die echt uitstraalt wie ik ben en wat ik doe. In een korte intake met Roel wist ik dat hij degene was die perfect kon weergeven wat ik wilde vertellen. Het resultaat is een prachtige website, waar ik regelmatige complimenten over krijg, en een uitstraling die helemaal bij mij past. Zo spreek ik nog meer mijn ideale klanten aan en dit draagt bij aan de groei van mijn business. Ik kijk terug op een fijne samenwerking waarin ik deskundig ben geadviseerd. Zeker het aanbevelen waard.

Meer focus en meer plezier !

Begin van dit jaar ben ik de samenwerking aangegaan met Roel van Skillz-online. Hij heeft mij geholpen om online nog zichtbaarder te worden. Roel is een professional, hij denkt in oplossingen en weet de technische vertaalslag te maken. Iets wat je aan Roel zeker kan overlaten. Hierdoor kon ik mij als ondernemer blijven focussen op zaken waar ik zelf goed in ben en het meeste plezier uit haal.

Roel is meer dan een E-learning specialist!

Mijn grootste wens was om een online leeromgeving te bouwen, maar wat mij tegen hield was de angst voor de techniek. Maar ook de chaos, omdat ik niet wist hoe en waar te beginnen. Roel heeft in overzichtelijke stappen mij meegenomen door eerst een basisplan te maken met strategieën die het fundament van mijn bedrijf vormen. Een ontzettend belangrijke stap die zeker niet vergeten mag worden. De structuur, de helderheid en duidelijkheid, maar ook de support en de coaching gaf mij veel rust die ik nodig had. Roel is meer dan een E-learning specialist. Hij mag zich echt tot de business coaches noemen, gericht op online trainingen. Roel is to the point, kritisch en scherp en houd je een liefdevolle confronterende spiegel voor, maar dat zorgt voor de uitdaging. Daarnaast verstaat Roel de cultuur van coaches en therapeuten heel goed. Deze 3 TOP ingrediënten samen zorgen voor een enorme ontwikkeling voor je bedrijf. Maar ook voor je persoonlijke groei. De grootste winst is dat ik nu het spel door heb van ondernemen/marketing en dat maakt het ook leuk. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat ik, ook na het traject, weet wat en hoe ik het moet doen. Zonder dat het technische stuk mij elke keer weer in de weg staat. Het geeft een gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid, opluchting, ook trots op mezelf dat ik deze reis ben aan gegaan. Uiteindelijk heb ik meer gekregen dan ik had verwacht. Voor elke ondernemer die eraan zit te denken om een online leeromgeving te bouwen, ik raad Roel echt van harte aan. Mijn overtuiging en visie is om met mijn bedrijf meer impact te maken op de wereld. Meer mensen helpen, zonder dat het mij extra tijd kost. En hoe sneller, eenvoudiger en efficiënter kan dat, door (ook) online te gaan?

profile-pic
Lianne Bekker
HSP Coach bij Liaroma

Roel is persoonlijk, betrokken en zet me steeds weer aan het denken !

Roel heeft voor mij veel betekend in het hele proces naar een nieuwe website! Begin dit jaar had ik besloten meer zichtbaar te willen zijn in de wereld van kind en ouder coaches. Ik wilde dat ouders mij zouden vinden en kiezen. Een eerste stap in deze richting was een nieuwe flitsende website. Wat mij aansprak in het hele traject met Roel is dat hij heel persoonlijk, betrokken mee kijkt en denkt vanuit mijn klanten. Hij kon mij steeds weer aan het denken zetten over de inhoud op mijn site, welke dingen belangrijk zijn vanuit een professionele kijk. Het werkte steeds weer inspirerend. Door de persoonlijke aandacht die Roel mij gaf heeft hij mij ook steeds weer het vertrouwen geven dat het mooi en goed zou worden, want het is een heel proces een nieuwe website. Dank je wel Roel, ik ben super trots op het resultaat!

wat gaan we doen?


EEN STERK SIGNAAL MET EEN BASISPLAN


01

4 sessies

Ik begin nooit aan iets zonder plan. Met het basisplan verscherpen we jouw signaal en blazen we jouw klant uit zijn stoel!

een nieuwe, converterende homepage


1 sessie

02

We maken samen een nieuwe homepage, die beter laat zien wie jij bent en wat je doet.

afspraken boeken in je digitale agenda


1 sessie

03

Ik ga je enorm veel tijd besparen, doordat de gesprekken die je voort maar 30 minuten hoeven te duren, en dat het hele proces er achter automatisch gaat.

onweerstaan-bare trajecten en workshops


04

2 sessies

Samen maken we onweerstaanbare traject- en workshop pagina's. Bovendien zullen de aanmeldingen, ook hier, automatisch verwerkt worden.

WET VAN DE PRIVACY / AVG PROOF


1 sessie

05

Ik ga je helpen om er voor te zorgen dat je website AVG proof is, en dat je volledig voldoet aan de wet van de privacy.

geschikt voor desktop, tablet en telefoon


1 sessie

06

Wij gaan ervoor zorgen dat je website op alle apparaten goed toont. Samen doorlopen we alles en plannen we de datum dat je website live gaat!

gratis cursus

hoe beheer je jouw eigen website?


Ik neem je alle techniek uit handen. Jij hoeft alleen maar die dingen te doen waar je goed in bent. Ik heb het wil immers al voor je uitgevonden! Na afloop ben je in staat om alle noodzakelijke handelingen, die je regelmatig doet, zelf uit te voeren. Je krijgt van mij een cursus, waarin ik je leer hoe je jouw website zelf kan bijhouden. Zo behoud je ten alle tijden zelf de controle. Geen abonnementen, geen maandelijkse kosten, maar wel de volledige controle.

twijfel je nog of deze dienst wel bij je past ?


Twijfel je nog of deze dienst wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie ? Ik bied je een gratis adviesgesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.