fbpx

gratis e-book

20 strategieën om meer impact te maken met je website


ONTDEK HOE JE JOUW WEBSITE TRANSFORMEERT IN EEN COMMUNITY WAAR JE POTENTIËLE KLANTEN ALS TROUWE FANS NAAR TERUGKEREN


Laten we eerlijk zijn. Een website bouwen kan (bijna) iedereen. Dat is op zich niet eens zo moeilijk. Je kan je broertje of de buurjongen een website laten bouwen. Maar hoe zonde is het als je maanden bezig bent geweest met het bouwen van  je nieuwe website, en dan opeens blijkt dat hij absoluut niet aanslaat ?


Een website die echt aanspreekt bouw je niet zomaar. Het vereist onderzoek, waarin jij je verplaatst in je klant. Je klant is echt niet geïnteresseerd in jouw verhaal. Dus plemp je website daar dan ook niet vol mee. Misschien dat de klanten die jou kennen daar wel geïnteresseerd in zijn, maar om een groter bereik op te bouwen, is het nodig dat je potentiële klanten aantrekt die jou nog niet kennen. Het zal deze klant worst wezen dat je een certificaat hebt gehaald of dat je aangesloten bent bij een vakbond.


Ik ben ervan overtuigd dat je zonder een goed en effectief plan geen echte ondernemer kan zijn. Wanneer jouw bedrijf een hobby voor je is, is het prima om het maken van een plan nog even uit te stellen. Maar als je van je bedrijf echt een daverend succes wil maken, kun je echt niet zonder. In dit e-book deel ik enkele geheimen met jou, waar naar ik jaren onderzoek heb gedaan. Ik heb lange tijd in de IT wereld gewerkt als consultant en heb daar vele technieken eigen gemaakt. De belangrijkste techniek is die van het brainstormen. Voor wie bouw jij je website ? Bouw je die voor jezelf ? Om te laten zien hoe goed je bent ? Of bouw je die zodat je mensen kan helpen ? En wie help je dan ? En waarmee ?


Jouw website is geen digitale CV. Of dat hoort hij niet te zijn. Met dit e-book laat ik je zien wat jouw eerste stappen kunnen zijn naar een website die wel voor je gaat werken. Een website waarmee jij jouw klanten van hun stoel af blaast. 

HERKEN JIJ DIT...?


TE WEINIG BEREIK

Je hebt een prachtige website, maar hij wordt nauwelijks bezocht.

TE WEINIG FOCUS

Je hebt een groot aanbod, maar vind het nog moeilijk om voldoende focus aan te brengen in jouw diensten.

je boodschap is niet krachtig genoeg

Je hebt een prachtige boodschap die je wil overbrengen naar jouw klant, maar je weet niet zo goed hoe je dat moet doen.

OP ZOEK NAAR DE JUISTE OPZET

Je hebt al veel tijd in je website gestoken, maar je vind het moeilijk om de juiste opzet te vinden (die wél werkt)

HEKEL AAN TECHNIEK

Je hebt een hekel aan al dat technische geneuzel. Je wil je een gericht en deskundig advies waarmee jij je veel tijd bespaart.

JE KAN GEEN (TECHNISCHE) KEUZES MAKEN

Je hebt al veel gehoord over verschillende methoden en technieken maar weet je niet hoe je die voor jezelf het beste kan toepassen ?

ALLES KOST VEEL TIJD (EN ENERGIE)

Jij raakt enorm gefrustreerd omdat het je zoveel tijd kost om een goede website neer te zetten ?

"JE KUNT GEEN SUCCESVOL BEDRIJF RUNNEN ZONDER  DAT JE HEBT NAGEDACHT OVER EEN GOED PLAN. ALLEEN MET EEN GOED PLAN KAN JIJ JE DOEL BEREIKEN."

JOUW WEBSITE IS GEEN DIGITALE CV!


JOUW KLANT IS NIET GEÏNTERESSEERD IN JOUW LEVENSVERHAAL

Wanneer ik naar sommige websites kijk, gaan me de haren bijna rechtovereind staan. De website staat vol met persoonlijke details, het levensverhaal van die klant. Soms wordt er gesmeten met vaktermen, of wordt er een lijst met certificaten en diploma's getoond. Maar weet je? Het zal jouw klant worst wezen hoe jou leven eruit ziet. Uiteindelijk is jouw klant uitsluitend geïnteresseerd in één ding: of je zijn probleem kan oplossen.

JOUW KLANT BESLIST BINNEN 2 TOT 5 MINUTEN OF JE INTERESSANT VOOR HEM BENT

Een bedrijf bouwen op basis van mond-tot-mond reclame is vrij gemakkelijk. Het wordt pas echt een uitdaging als je wil groeien en je dus ook klanten moet aanspreken die je nog niet kent. Daar is een andere strategie voor nodig. Die klant heeft geen warm en enthousiast verhaal gehoord van jou meest trouwe klant en moet dus afgaan op hetgeen hij ziet op jouw website. Daar besluit hij binnen 2 tot 5 minuten of je überhaupt interessant genoeg voor hem bent. Zorg er dan ook voor dat je signaal krachtig genoeg is!

"Iedereen kan een website bouwen, maar hoe maak je een website die binnen 2 tot 5 minuten ook daadwerkelijk iets oplevert?"

Skillz Online | Roel van Heel

Roel van Heel

online specialist

ZET JE KLANT AAN HET WERK ALS HIJ ER OM VRAAGT

Realiseer je ook dat het voor jouw klant, die jou nog niet kent, nu nog te spannend is om direct contact met je op te nemen. Laat hem eerst op zijn eigen tempo kennis maken met jou en de manier waarop je werkt. Schrijf blogs, wees actief op social media, geef workshops, lezingen of webinars. Doe er alles aan om je klant te bereiken. Maar boven alles... zet met je website jouw klant aan het werk! Dan wordt hij vanzelf enthousiast (als je signaal krachtig genoeg is).

wat zeggen anderen over dit e-book?


Meer structuur en terug naar de essentie

Door samen te werken met Roel, ben ik weer een vrije vis in het water. Als therapeut heb ik veel expertise in de natuurgeneeswijze maar wist ik niet hoe ik alles kon samenbrengen. Na vele pogingen en aanschaf van diverse coaching programma' s kwam ik er niet. Roel ziet dit wel, en na een brainstorm sessie zag ik een begin ontstaan van iets wat Roel al helemaal voor ogen had. Hij is in staat om structuur te brengen en alles terug te brengen naar de essentie waar ik al jaren naar opzoek was. Wat ook zo fijn is dat hij zelf therapeut is en dus ook die taal spreekt, en daarnaast met zeer veel ervaring websites bouwt. Nu heb ik eindelijk de website maar ook een heldere visie hoe ik met Vrouw en Vitaal vol vertrouwen de toekomst in ga. Bedankt Roel voor jou vertrouwen en geduld, ook alvast voor alles wat nog gaat komen! Ik ga op jou aanwijzing weer verder naar de volgende stappen, je bent van mij nog lang niet af.

Meer focus en meer plezier !

Begin van dit jaar ben ik de samenwerking aangegaan met Roel van Skillz-online. Hij heeft mij geholpen om online nog zichtbaarder te worden. Roel is een professional, hij denkt in oplossingen en weet de technische vertaalslag te maken. Iets wat je aan Roel zeker kan overlaten. Hierdoor kon ik mij als ondernemer blijven focussen op zaken waar ik zelf goed in ben en het meeste plezier uit haal.

Een website met een uitstraling die helemaal bij me past!

Na heel lang zelf te van alles te hebben geprobeerd was ik het zat en was ik echt toe aan een goede en professionele website, die echt uitstraalt wie ik ben en wat ik doe. In een korte intake met Roel wist ik dat hij degene was die perfect kon weergeven wat ik wilde vertellen. Het resultaat is een prachtige website, waar ik regelmatige complimenten over krijg, en een uitstraling die helemaal bij mij past. Zo spreek ik nog meer mijn ideale klanten aan en dit draagt bij aan de groei van mijn business. Ik kijk terug op een fijne samenwerking waarin ik deskundig ben geadviseerd. Zeker het aanbevelen waard.

mijn naam is

Roel van Heel

"De tijd is nog nooit zo rijp geweest om online te gaan. Het is voor iedereen weggelegd en er is echt geen weg meer terug. Ik heb met mijn bedrijf in 2020 een explosieve groei doorgemaakt, van €0 naar €100.000 binnen 10 maanden. Ik deel mijn succesformule graag met je."

oprichter Skillz Online