fbpx

9 tips om een pakkende titel te maken voor jouw online training

  • maak een goede eerste indruk met een pakkende titel
  • gebruik een titel die meteen de interesse wekt van je klant
  • een titel die je volger raakt in zijn emotie
  • een titel die meteen de aandacht trekt en je klant nieuwsgierig maakt
  • een titel die aanzet tot verder lezen
  • een titel die aanzet tot "fear of missing out (FOMO)"

de titel van je training is het eerste waar je mogelijke klant naar kijkt. Op basis van die eerste indruk, maakt hij een keuze.


Het eerste waar jouw mogelijke klant naar kijkt, is de titel van jouw training. Dat leren onze kinderen zelfs al op de basisschool. Eerst naar de plaatjes kijken, dan naar de titel en de kopjes. Daarna pas de tekst lezen. Voor de klant die jou nog niet kent, werkt dat precies hetzelfde. Je online training valt of staat met een titel die meteen aanspreekt.


Zorg ervoor dat met name de mensen die jou niet kennen, meteen wakker worden geschud door jouw titel. Dat wil zeggen dat je jouw klant liefdevol mag confronteren en shockeren. Laten we eerlijk zijn, iedereen komt om gratis tips te halen en is in eerste instantie niet van plan om te kopen. Totdat je ze confronteert met iets wat ze nog niet wisten. Iets waardoor ze zich gaan realiseren dat het toch complexer is dan verwacht.


In dit e-book geef ik je enkele gouden tips om je titel nog pakkende en nog concreter te maken. Ga ermee aan de slag en leg het vervolgens voor aan je buurman, je vriend, je vriendin, een collega, wie dan ook. Worden ze meteen enthousiast? Dan ben je goed bezig. Snappen ze niet wat je bedoelt? Dan is er werk aan de winkel.

Over mij

"De tijd is nog nooit zo rijp geweest om online te gaan. Het is voor iedereen weggelegd en er is echt geen weg meer terug. Ik heb met mijn bedrijf in 2020 een explosieve groei doorgemaakt, van €0 naar €100.000 binnen 10 maanden. Ik deel mijn succesformule graag met je."

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .