fbpx

Ben jij op zoek naar meer klanten en meer omzet?

  • meer interactie op je website
  • sneller serieuze klanten spotten die echt geholpen wíllen worden
  • zoveel mogelijk actieve klanten op je lijst, waardoor jouw mailtjes niet meer in de spam folder belanden
  • elke maand een voorspelbare hoeveelheid nieuwe leads toevoegen aan je lijst
  • nooit meer koud bellen of leuren dankzij een krachtige opvolging van je volgers
  • jouw workshops en trainingen vol met droomklanten

AMUDRA verdubbelde al snel het aantal klanten op haar lijst

"Ik had offline al een groot netwerk aangelegd, maar door dat ook online te doen, zijn alle retreats die ik geef voor dit jaar en volgend jaar al bijna uitverkocht! Er zijn slechts nog enkele plekken vrij."

MOND TOT MOND RECLAME WERKT NIET MEER...ONTDEK DE METHODE DIE 3 TOT 4 KEER MEER OPLEVERT DAN WAT JE NU DOET!

Alleen de ondernemer die in het diepe durft te springen, blijft succesvol. Dat houdt in dat jij je realiseert dat de technieken die je tot nu toe hebt gebruikt om je bedrijf groot te maken niet meer voldoende zijn. De markt verandert, het gedrag en de denkwijze van onze klanten verandert en de manier waarop onze concurrenten daarop inspelen verandert ook. Onze klant komt de deur bijna niet meer uit. Als jij met je bestaande technieken blijft wachten totdat die klant toch tot actie over gaat, buiten de deur, kom je van een koude kermis thuis.

Je bent zichtbaar op social media, en toch levert het niet voldoende op. Op zich is dat logisch, want elk social media kanaal heeft zijn eigen doelgroep, maar ook zijn eigen levenscyclus. Social media kanalen komen en gaan. Het is niet verstandig dat jij je gehele bedrijfsstrategie van één of meerdere social media kanalen afhankelijk maakt. Zet liever je eigen systeem op, volgens een bewezen methode die door bijna alle ondernemers, Business to Business of Business to Consumer wordt ingezet.

Stop met het verdoen van je tijd, het wiel is jaren geleden al uitgevonden. Ik heb jarenlang onderzoek gedaan naar verschillende tools en technieken, dingen uitgeprobeerd, dingen weggegooid en uiteindelijk een methode ontworpen die gegarandeerd succes gaat opleveren. Met deze methode heb ik in één jaar tijd mijn eerste ton bij elkaar verdiend. In dit e-book geef ik ongelofelijk veel waarde weg en bied ik je een plan dat alleen maar meer succes kan opleveren.

NEEM ZELF DE CONTROLE OVER JE MARKETING EN MAAK OPTIMAAL GEBRUIK VAN EEN TOOL DIE WERELDWIJD DOOR 4 MILJARD MENSEN, ELKE DAG WORDT GEBRUIKT. DAT GEEFT GEGARANDEERD RESULTAAT!

Sta jij er wel eens bij stil...?

dat je zonder krachtig signaal geen ondernemer bent?


Wanneer je al zichtbaar én actief bent, maar het nog steeds geen zoden aan de dijk zet... dan communiceer je vanuit je eigen beleving en niet die van de klant.

dat jouw vak gebied meer is dan alleen een hobby en dus iets extra's nodig heeft?


Wanneer je een passie hebt, een missie en een echt mooi signaal, mag en moet dat gezien worden door iedereen. De mensen om je heen weten het wel, maar weet de rest van Nederland dat ook?

dat jouw klant geen nummertje is, maar iemand met een specifiek probleem?


Jouw klant wil graag specifiek jouw aandacht, daar wordt hij het meest blij van. Maar hoe doe je dat zonder dat het jou te veel tijd en energie kost?

Als je blijft doen wat je altijd al deed,
zul je ook
altijd blijven krijgen wat je altijd al kreeg

Bedrijven geven aan

87%
actieve gebruikers

Maar liefst 87% van alle organisaties die diensten leveren aan bedrijven geven aan dat ze deze tool inzetten voor het genereren van nieuwe leads.

Consumenten geven aan

80%
actieve gebruikers

Maar liefst 80% van alle organisaties die diensten leveren aan consumenten vertrouwen erop dat deze tool hun klantenbehoud vergroot.

het kanaal met de grootste effecten:

59%

het meest effectieve digitale kanaal:

45%

het meest effectieve digitale kanaal:

65%

klanten die gebruik maken van deze techniek:

99%

invloed op koopbeslissing:

59%

voorkeur om op deze manier te communiceren:

73%