fbpx

roel@skillz-online.com

+31 6 4220 4960

je hebt gekeken naar de webinar

VAN VOLGER NAAR KLANT IN 3 STAPPEN

Wellicht ben je al maanden bezig met je website. Of misschien heb je al van alles geprobeerd op social media, maar reageert er nog niemand op je post. Of je post worden wel gelezen, maar niemand klikt op de call to action die je deelt. Grote kans dat je er enorm van baalt dat er nog niet zoveel gebeurt op social media. Succesvol ondernemen is een gevoel, het komt van binnenuit. Zullen we vandaag samen besluiten dat het genoeg is geweest, en samen jouw social media kanalen onder handen nemen?

Ik help je graag om écht impact te maken op social media en om elke maand een record aantal mensen op zijn minst nieuwsgierig te maken en om zelfs de volgers met weerstand te raken.

Dat leer ik je in het traject "van Volger naar Klant":
  • Uitvoeren van een grondige doelgroepenanalyse om jouw ideale klanten nauwkeurig te identificeren en te begrijpen.
  • Creëren van een diepe emotionele connectie met jouw doelgroep, zodat ze zich sterk aangetrokken voelen tot jouw merk en boodschap.
  • Ontwikkelen van impactvolle content die de aandacht trekt, betrokkenheid stimuleert en waarde biedt aan jouw volgers.
  • Gebruiken van authentieke storytelling-technieken om jouw verhaal op een boeiende en overtuigende manier te delen met jouw doelgroep.
  • Implementeren van strategische promotiestrategieën om jouw zichtbaarheid te vergroten en jouw merk op te laten vallen in de markt.
  • Optimaliseren van conversieprocessen om volgers om te zetten in betalende klanten.
  • Gericht werken aan groei, waarbij we constant blijven leren, analyseren en aanpassen om steeds betere resultaten te behalen.

Wanneer je dit goed aanpakt, trek je niet alleen een record aantal volgers aan, maar houd je ze ook bij je. Uiteindelijk bepaalt jouw volger het tempo, niet jij. Als je ze eenmaal aangetrokken hebt (en aan je mailinglijst hebt toegevoegd), maakt het in feite niet zoveel uit of je volger er nu 1 uur, 1 dag, 1 week, 1 maand of 1 jaar over doet om zijn keuze te maken. Hij heeft al voor jou gekozen en blijft jou volgen!

Groetjes,

Roel