fbpx

roel@skillz-online.com

+31 6 4220 4960

Ontdek de vier grootste valkuilen voor ondernemers op Social Media

Ben jij een coach, trainer, therapeut, of specialist die graag zijn of haar aanwezigheid op social media wilt versterken? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze video, onthul ik de vier grootste valkuilen waar coaches, trainers, therapeuten en specialisten in ons vakgebied mee kampen. Maar dat is niet alles - ik deel ook waardevolle tips om deze valkuilen te vermijden en je online aanwezigheid te optimaliseren.

01
Valkuil 1: Spontane Posts zonder Duidelijke Aanpak

Het begint vaak met enthousiasme. Je deelt spontaan gedachten, inzichten of nieuws met je volgers. Maar zonder een concrete en heldere aanpak, loop je het risico dat je boodschap verloren gaat in de digitale ruis. In onze webinar onthul ik hoe je moeiteloos drie keer per week pakkende berichten kunt creëren die je doelen ondersteunen.

02
Valkuil 2: Herhaaldelijk Dezelfde Volgers Bereiken

Als je merkt dat alleen je trouwste volgers je berichten leuk vinden en delen, dan loop je het risico om in een bubbel te blijven hangen. Het is essentieel om nieuwe volgers aan te trekken. Onze webinar leert je strategieën om je bereik uit te breiden en een breder publiek aan te trekken door persoonlijke verhalen en waardevolle inzichten te delen.

03
Valkuil 3: Onpersoonlijke Content Zonder Cruciale Inzichten

Social media draait om verbinding maken met je volgers. Als je berichten te zakelijk zijn en geen persoonlijkheid tonen, mis je de kans om een diepere band met je publiek op te bouwen. Ik help je om pakkende verhalen te creëren die cruciale inzichten bevatten, inzichten die je volgers nog missen en die hen anders doen denken, geloven, voelen en ervaren.

04
Valkuil 4: Het Niet Herkennen van Serieuze Volgers

Niet alle volgers zijn gelijk. Sommigen zijn serieuzer geïnteresseerd in jouw expertise dan anderen. Leer hoe je deze waardevolle connecties kunt herkennen en opvolgen om langdurige relaties op te bouwen.

Klinkt dit als iets wat je wilt leren? Goed nieuws! Ik nodig je uit om deel te nemen aan mijn webinar, "Succesvol Zichtbaar op Social Media." Hier zal ik je stap voor stap begeleiden in het ontwikkelen van een effectieve social media strategie die je zal helpen je doelen te bereiken. Klaar om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen?

Houd je mailbox in de gaten, daar vind je de uitnodiging voor deze webinar, met jouw persoonlijke link, zodat je direct kan meedoen.

Ik kijk er naar uit!

Groetjes,

Roel