fbpx

roel@skillz-online.com

+31 6 4220 4960

mijn verhaal

VAN DROMER NAAR MARKETING REBEL

Vertel niet je hele levensverhaal, maar een persoonlijk, krachtig verhaal met een confronterende clue. Start met het maken van een emotionele connectie.

Iedereen heeft een eigen verhaal, een verhaal waar veel mensen op zitten te wachten en wat ze kan helpen! Marketing is niet opdringerig en verkoperig. Met succesvolle marketing bouw je een diepe emotionele connectie op met je klant. Je laat jezelf zien, je bent open, persoonlijk en transparant, en je laat zien dat je een mens bent. Je zorgt er op die manier voor dat jouw volger een hogere gunfactor heeft voor jou!

Wat is jouw verhaal?

Welk verhaal vertel jij aan je volgers? En wat wil jij daarmee bereiken? Is het open, persoonlijk en transparant? Een tikkeltje kwetsbaar? Of ben je stiekem meer een leraar die mensen tips en adviezen geeft?

Misschien ben je:

  • een ex-fotomodel, en wil je jouw klanten leren dat mooi zijn niet alleen aan de buitenkant zit, maar ook aan de binnenkant, en wil je jouw volgers daarmee inspireren
  • een manager uit de corporate wereld, en vind je die wereld nog wat koud en kil, en wil je juist laten zien dat een effectieve manager wel degelijk een sensitieve manager met emotie en gevoel is
  • een marketing strateeg, zoals ik, en wil je jouw volger laten zien dat ze moeten durven opvallen, dat marketing persoonlijker mag zijn en dat je alleen zo een diepe emotionele connectie maakt met je volgers en er moeiteloos betalende klanten uit haalt?

Wat is jouw verhaal? En hoe inspireer jij daarmee jouw klant?

Groetjes,

Roel