fbpx

roel@skillz-online.com

+31 6 4220 4960

MailBlue

Hoe richt ik MailBlue in met de meest belangrijke basis instellingen?

MailBlue is veel meer dan een tool waar je nieuwsbrieven mee verstuurt. Als jij de omzet van je bedrijf wil verdubbelen, dan kun je absoluut niet zonder deze tool. In deze video laat ik je zien hoe je de MailBlue basis instellingen instelt en hoe je er vandaag nog een krachtige start mee maakt.


haal het maximale uit mailblue met deze basis instellingen


Meer dan een nieuwsbrieven tool alleen

Als je alleen maar mailtjes wil versturen, is het zonde dat je MailBlue gebruikt. MailBlue is namelijk zoveel meer! Met MailBlue automatiseer en optimaliseer je ook je bedrijfsprocessen. Welke impact heeft het op jouw bedrijf als je elke maand minimaal 4 uur overhoudt die je op een andere manier kan besteden? Een mega impact toch? Met MailBlue optimaliseer je niet alleen je processen, je kan er ook 24/7 producten mee verkopen, zelfs terwijl je slaapt of terwijl je met je gezin in de Efteling rondloopt.

Wat heb je nodig?

  • Een iedereen lijst, waar elk contact op staat (natuurlijk maak je straks veel meer lijsten maar dit is de belangrijkste)
  • Site tracking, waarmee je kan zien welke pagina's je volgers bezoeken en of ze interesse hebben in je product (en welk product)
  • Een site tracking funnel, voor elke pagina die aanzet tot actie (je volger download iets, bekijkt iets, koopt iets, of reserveert zijn plek voor je event)
  • Een kennisbank, waarin je nauwkeurig vastlegt wat je klant doet. Dat is niet "big brother is watching you", maar in staat zijn om specifieke, gerichte en kwalitatieve informatie te sturen naar jouw klant
  • Een gesegmenteerde nieuwsbrief, zodat je niet iedereen alle informatie stuurt, maar ook gericht informatie kan sturen waarvan je zeker weet dat je volger daar op zit te wachten

Hoe verder?

Ik streef er naar om elke maand 100+ volgers toe te voegen aan mijn iedereen lijst in MailBlue. Vervolgens wil ik niet alleen de aandacht trekken, maar ook de aandacht vasthouden door verschillende funnels aan elkaar te koppelen en te blijven tracken wat mijn klant doet. Uit deze metingen haal ik zoveel strategische informatie, dat ik makkelijker keuzes kan maken en mijn bedrijf kan sturen in een richting waarvan ik zeker weet dat het succesvol kan zijn.

Je bent geen ondernemer als je geen strategisch plan hebt, en een strategisch plan kan niet zonder funnels!

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .