fbpx

roel@skillz-online.com

+31 6 4220 4960

Spontaan posten op social media is niet meer voldoende

...ik help jou met durven opvallen op social media zodat jij de juiste klant aantrekt

Roel hier. Ik wil je even persoonlijk welkom heten tot de Skillz Online Club! Het is mijn missie om ondernemers zoals jij te helpen aan meer omzet en meer klanten. Ik help je graag om niet alleen beter zichtbaar te zijn op social media, maar ook om de juiste klant te vinden, om hem vervolgens wakker te schudden en in actie te brengen.

Ik was thuis altijd "anders", anders dan mijn broer en twee zussen. Dat komt omdat ik zowel hooggevoelig als hoogbegaafd ben. Mijn ouders vonden dat altijd wel lastig, wat resulteerde in het feit dat ik me graag wilde aanpassen aan alle verwachtingen die men van me had. Dat lukte uiteraard niet, dus besloot ik als puber maar om de rebel te zijn. Heerlijk tegendraads: waar mensen + zeiden, zei ik -. Waar iemand "zwart" riep, riep ik "min".

In 2016 stapte ik uit loondienst, nadat ik bijna 20 jaar als consultant in de IT had gewerkt. Ik merkte dat mijn hoofd constant bruist van de ideƫen en dat het werken in loondienst, hoe leuk het ook was, me enorm beperkte. Ik besloot na een bore-out om uit loondienst te stappen en voor mezelf te beginnen. Toen ontdekte ik pas dat het "anders zijn" juist een pluspunt is. Als ondernemer zijnde moet je juist anders durven zijn, opvallen tussen de groeiende massa aan coaches en trainers.

Ik richtte Skillz Online op om ondernemers zoals jij te helpen om te durven opvallen. Dat is momenteel de enige manier om echt te groeien met je bedrijf. Iedereen weet inmiddels wel dat mond tot mond reclame alleen niet voldoende is om je bedrijf overeind te houden. In een wereld waar steeds meer mensen thuis blijven en willen leren en willen groeien vanuit hun luie stoel, is een andere strategie nodig om deze mensen te overtuigen van jouw prachtige boodschap. Maar deze online klant is anders en heeft meer weerstand dan de klant die jij gewend bent.

Je kent vast wel het fenomeen dat jij je klant veel waardevol materiaal voorschotelt, waarna hij roept dat hij het nog wel even zelf wil gaan proberen. Vooral de klant die jou nog niet kent, heeft daar een handje van. Wat nu als ik je een techniek kan aanreiken waarbij je deze klant meteen kan laten inzien dat het "zelf proberen" helemaal geen optie is? Dat je hem met een ijzersterk signaal kan wakker schudden? Ik heb een podcast gemaakt waarin ik je vertel hoe je die klant kan wakker schudden.

je kan de podcast beluisteren door te klikken op deze link >>>

En wat nu? Ik help je graag op weg om ook jouw bedrijf te laten groeien en om meer klanten in minder tijd te kunnen helpen. Daarom stuur ik je elke 2 weken een van mijn meest waardevolle inzichten per mail naar je inbox. Ik publiceer elke vrijdag een podcast die je kan vinden op mijn Spotify kanaal. Verder ga ik elke vrijdag live op social media waarin ik een vraag van mijn volgers beantwoord. Dus als je er een hebt, mag je meteen een reply doen op deze mail!

Laten we dus ook even connecten via mijn social media. Je kan me vinden op InstagramLinkedInSpotify en YouTube.

PS: zou je me een plezier willen doen? Ik wil je graag helpen en inspireren door mijn kennis met je te delen. Het is dan wel fijn dat mijn mail in je inbox terecht komt. Zou je mijn adres, roel@skillz-online.com willen whitelisten, zodat die niet in de spam terecht komt? Op die manier kunnen we samen heerlijk knallen!