fbpx

gratis online training

emotionele connectie: hoe bouw je een langdurige relatie op met je volgers en klanten

waarom jouw social media beleid faalt zonder emotionele connectie

Natuurlijk droom jij van een social media beleid waarbij jouw post gretig gelezen wordt door een record aantal volgers, elke maand weer opnieuw. Dat je daar moeiteloos zoveel leuke gesprekken uit haalt met mogelijke klanten dat je je droomomzet makkelijk bij elkaar verdient. En toch lukt het niet helemaal, of ben je niet helemaal tevreden.

Je komt er achter dat:

  • het schrijven van je post vreselijk veel tijd kost, en wanneer je het publiceert het weinig tot geen likes of reacties oplevert
  • het altijd dezelfde mensen zijn die je post liken, zoals je moeder, je zus, je buurman, je beste vriendin en een collega, maar geen nieuwe volgers
  • je volgers vinden je post 'wel leuk', maar ze komen niet in actie en je haalt er geen klanten uit
  • je haalt slechts sporadisch een klant uit social media, maar dat mogen er echt veel meer zijn

Een succesvol social media beleid richt zich op het leggen van een langdurige relatie met je volgers. Immers, je volger bepaalt zelf wanneer het kwartje valt, wanneer hij zich realiseert dat hij jou nodig heeft. Een volger laat zich daarin niet haasten. Te vaak worden er pusherige en opdringerige posts geschreven waarbij het overduidelijk is dat er iets gekocht moet worden. Maar wat... als jouw mogelijke klant zich nog niet realiseert dat hij jou nodig heeft? Laat je dan niet ongelofelijk veel klanten lopen?

In deze online training help ik jou om een emotionele connectie te maken met jouw klant. Een emotionele connectie zorgt ervoor dat je volger iets anders gaat denken, geloven, voelen en ervaren, waardoor hij er vroeg of later zélf achter komt dat zijn probleem toch wel groter is dan dat hij had verwacht. Hij gaat dus vanzelf de noodzaak inzien om met jou te werken. 

Met een emotionele connectie zorg je ervoor dat je volger ook na het lezen van je post, nog lange tijd aan jouw en je waardevolle bericht blijft denken, ook nadat hij weer aan het werk is gegaan met alle drukke bezigheden van die dag.

deze klanten zijn al in staat om een emotionele connectie te maken

Jeanneke Bruning

Coach/Trainer bij Jeanneke Bruning Coaching


Meer dan 10.000 impressies op mijn laatste post

Ik ben helemaal blij!! Ik ben nog maar met begonnen met het traject bij Roel en Sandra. Dit geeft me al zoveel meer houvast en structuur. Ik heb naar aanleiding van de tips van Roel een post geschreven, met de naam "Dit wordt mijn 5e manager in 4 jaar"die nu meer dan 10.000 impressies gekregen heeft!

Marjan Slagt

Overgangscoach bij Ik Hartje Mij


Mijn emotionele connectie post behaalde meer dan 23.500 impressies!!

Ik schreef, nog voor de eerste afspraak met Roel, mijn eerst post op LinkedIn volgens zijn richtlijnen, en behaalde ruim 3.000 impressies, 37 likes en 30 commentaren. Mijn tweede post deed het nog beter: ik richtte me op de emotionele connectie en behaalde meer dan 23.500 impressies! Daarnaast werd mijn e-book meer dan 100 keer aangevraagd. Hierdoor heb ik weer een aantal nieuwe connecties kunnen opbouwen.

Jan van Hees

Coach en Trainer bij Move & Improve


Roel is de eerste coach die mij duidelijk heeft kunnen maken: "Jan, jij praat over stap 15 en véél te intellectueel, het gaat over stap 1 emotioneel

Met social media heb ik altijd een haat-liefde verhouding gehad. Ik stop er tij in maar niemand lijkt mijn posts te lezen of op te reageren. Dat is ondertussen veranderd. Ik krijg reacties, herkenning. Ik wil mezelf zeker nog geen influencer noemen. De begeleiding van Roel heeft voor mij wel het aspect social media veranderd.

Mijn bereik op linkedin is gemakkelijk x4 gegaan. Facebook blijft mijn meest succesvolle platform maar door anders te schrijven krijg ik veel meer reacties, comments en zelfs af en toe een share. Dat is ook gemakkelijk x4 gegaan.

Mijn omzet van Q1 2024 zit al op 3/4 van mijn omzet van heel 2023!

Frans de Nooijer

Vitaloog bij Vitalogisch


Mijn eerste post kreeg binnen 24 uur meer dan 2800 impressies op LinkedIn

Mijn eerste post had in de eerste 24 uur ongeveer 2800 impressies, maar dit zijn er inmiddels 4450!. Ik heb 82 likes ontvangen en er komen dagelijks nog steeds nieuwe bij. Tevens heb ik 16 comments gekregen, ook van 2e en 3e lijns contacten. Ik heb naar al deze personen (likes en comments) een PB gestuurd via Linkedin om te bedanken voor de like / reactie en dat ik het leuk zou vinden om te connecten. Dit heeft me in 1 week 22 nieuwe volgers opgeleverd!

Margit Kiewit - van IJzeren

Coach/Trainer bij Taalkanjer


Meer dan 2000 tot 3000 impressies op mijn berichten op LinkedIn!

Voordat ik met Roel was gestart hadden mijn berichten op LinkedIn een bereik dat wisselde tussen 55 en 1223 impressies. Nu hebben de meeste berichten een bereik van meer dan 2000 impressies, met uitschieters boven de 3000. En als er een keer een tussen zit die het wat minder doet, weet Roel vaak de vinger op de zere plek te leggen waardoor dat komt.

Monique Toonen

Financial Alchemist bij UpAffluence


Mijn nieuwe methode verkocht!

Ik weet nu exact weet wat ik aanbied. Ik voel nu precies aan hoe ik de urgentie kan benoemen bij klanten. Ik kan vrij in de ruimte zijn en klanten uitnodigen om met mij verder te werken. Omdat ik mijn methode goed in kaart heb gebracht en met een nieuwe vorm ben gaan werken om klanten aan te trekken, heb ik mijn nieuw programma middels de nieuwe methode na 2 maanden verkocht.

Luca Tempel

Angstcoach bij Coachpraktijk Tula


Ik heb mijn schrijfangst overwonnen!

Ik heb drie verhalen geschreven waar ikzelf best trots op ben. Ik heb die verhalen ook gepost. Voor mij doen was wel een eerste stap,waar ik tevreden en dankbaar voor ben.

Nel Schippers

Trainer bij Djembe A Gogo


Beter netwerken heeft me meteen al 2 klanten opgeleverd!

Door actiever te netwerken, met dit plan, heeft het me al direct twee klanten opgeleverd. Daarnaast ben ik op een andere manier gaan reageren, bel ik meer en stijgt het aantal connecties op mijn social media kanalen.

Judith de Pagter

LinkedIn Specialist bij desocialmediatraining.nl


Ik haal nu veel meer uit mijn social media beleid!

Ik merk dat meer bezoekers naar mijn profiel kijken! Ik krijg leuke reacties op mijn posts en het aantal boekingen voor mijn trainingen zijn gestegen. Mensen herkennen zich in mijn verhalen, waardoor mijn verhalen ook al inschrijvingen opleveren voor mijn betaalde trajecten.

Enid Philips

Schoonheidsspecialiste bij Salon Prosperity


Mensen spreken me nu aan op social media!

Het aantal likes en reacties op social media nemen toe! Mijn volgers beginnen te zien dat ik producten verkoop. Ik val dus al veel meer op!

Marjolein de Waard

Facilitator bij 'La Foret du Dragon'


Ik heb nu al 200 extra inschrijvingen op mijn mailinglijst!

In 1 week tijd 100 inschrijvingen op je mailinglijst vanuit Facebook en 1 klant gemaakt vanaf social media!


3 uurs training

lunch & learn

gratis live training

succesvol zichtbaar op social media

3 uur lang samen sparren over jouw vragen

Onder het genot van een hapje en een drankje ben ik 3 uur lang jouw coach, en beantwoord ik al jouw vragen.

ik verklap je mijn geheim binnen 90 minuten

In deze live training, vertel ik je hoe je succesvol zichtbaar kan zijn op social media door het leggen van een emotionele connecite.