fbpx

Hey ambitieuze ondernemer,


We hebben in het verleden al eens een goed gesprek gehad, waarin we enthousiast onze ideeën met je deelden over hoe jij grote stappen kan zetten met je bedrijf. Door social media en e-mailmarketing aan te scherpen, en een leeromgeving te maken,  volgens een goed en grondig plan, kun je succesvolle stappen gaan zetten!


Mogelijk ben je al bezig met het maken van nieuwe plannen voor het komende jaar. Goed ook, want de maand Januari is een maand vol met kansen. Er zitten veel mensen te wachten op jou en de diensten die je levert. Hoe gaaf is het dan, als je meteen in Januari met een gave actie komt?


Hoe gaaf zou het zijn als je begin 2021 al meteen minimaal 5% extra omzet kan toevoegen aan je aanbod? Wij zien al waar jij volgend jaar kan komen te staan! Bovendien hebben we enorm veel zin om met je te gaan samenwerken. We hebben een supergave actie voor je. Als je namelijk deze week nog instapt in ons programma "Vlot Online Verdienen & Verkopen", krijg je een extra, eenmalige korting van € 250 !


Zullen we deze week even bellen?


Groetjes,


Roel & Sandra

06-4220 4960


3 uurs training

lunch & learn

gratis live training

succesvol zichtbaar op social media

3 uur lang samen sparren over jouw vragen

Onder het genot van een hapje en een drankje ben ik 3 uur lang jouw coach, en beantwoord ik al jouw vragen.

ik verklap je mijn geheim binnen 90 minuten

In deze live training, vertel ik je hoe je succesvol zichtbaar kan zijn op social media door het leggen van een emotionele connecite.