fbpx

ONLINE TRAINING

Video

Video

Instructies

0% niet gestart

Gemiddeld

ONLINE TRAINING

je website beheren met Thrive Architect

door Roel

Wanneer je alleen WordPress gebruikt als tool, zul je vrij snel tegen bepaalde grenzen aanlopen. Niet alles is mogelijk met een standaard WordPress inrichting en een standaard WordPress thema. Thrive Architect brengt daar verandering in. Werkelijk alles is aanpasbaar, kleuren, teksten en vormgeving… Bovendien is het gebruik van Thrive Architect zo eenvoudig dat het de beheer van jouw website vereenvoudigt tot het vullen van een pagina alsof je een briefje typt in een tekstverwerker.

zet het raamwerk van je website op met Thrive Theme Builder

Video lesson

Met Thrive Theme Builder definieer je de huisstijl van je website en voeg je het menu, de header, je logo en het favicon toe aan je website. Je kan hier veel zaken instellen die je uiteindelijk veel tijd gaan besparen.

content beheren met Thrive Architect

Video lesson

Met Thrive Architect schrijf je content en pas je zelf allerlei dingen aan. Je werkt niet in de achterkant van WordPress (via <jouwdomein>/wp-admin), maar gewoon aan de voorkant, de kant die jouw website bezoeker ook ziet. Met de drag en drop editor kun je meteen beginnen.

Video lesson

In deze module laat ik je zien hoe je de meest gebruikte componenten aanpast op je website. In de praktijk zul je met name deze componenten aanpassen. 

Video lesson

Met complexere componenten kun je binnen een handomdraai hele mooie pagina's bouwen, zonder dat je er een website bouwer voor nodig hebt ! Je kiest uit een van de vele templates die Thrive beschikbaar stelt, past de tekst en de plaatjes aan, en hoppa !

veelgestelde vragen

Roel

Toen ik ondernemer werd, kwam ik er achter dat het juist goed is om rebels te zijn. De enige manier om succesvol te zijn is immers door op te vallen. Toen ik deze rebelse rol eenmaal omarmde, kwam ik er achter dat ik over gaven en talenten beschikte waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Mijn brein begon te bruisen van de ideeën en alles kwam los. Met dat bruisende brein besloot ik om andere ondernemers te helpen. Veel ondernemers hebben namelijk een prachtige boodschap die de wereld in moet. Ik zie vaak dat deze boodschap er wel is, maar dat te weinig mensen weten dat deze ondernemer er überhaupt is, laat staan dat hij of zij een prachtige boodschap heeft.

Pen
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .