fbpx

Vind je het lastig?


Neem dan vooral eens een kijkje naar het eindresultaat wat ik uit deze oefening heb gehaald. 

Ik heb er een "werkwijze" pagina op gebaseerd. Je kan mijn voorlopige versie bekijken door te klikken op de onderstaande knoop.

Jouw Trainingsoverzicht

Hieronder vind je alle trajecten die je nodig hebt. Onder het kopje "Do It Yourself" vind je alle trainingen terug die je in eigen tijd en eigen tempo kan doorlopen.

Social Media S.H.O.C.K. Summit

Here you want to write a short paragraph that quickly explains exactly what your product is and how it’s the perfect solution.

de snelle beslisser krijgt deze 4 bonussen gratis!

bonus 1: master mind: emotionele connectie t.w.v. €500

Stel je voor dat je met elke post die je plaatst een diepe emotionele snaar raakt bij je volgers. Dat is precies wat de "Master Mind Emotionele Connectie" je leert. Deze bonus onthult de geheimen achter het creëren van berichten die niet alleen gelezen worden, maar ook resoneren op een dieper niveau.

Leer hoe je een emotionele connectie kunt smeden die je volgers aanzet tot actie en betrokkenheid. Ontdek krachtige technieken om emoties op te roepen, verhalen te vertellen die raken en berichten te schrijven die lang na het lezen bijblijven.

BONUS 2: MASTER MIND: liefdevol confronteren en shockeren T.W.V. €500

Breek door de weerstand van je volgers en zet ze aan het denken door ze uit te dagen. In deze master mind leer je hoe je eerlijk en direct kunt zijn, zelfs als dat betekent dat je sommige volgers afschrikt.

Sta stevig in je boodschap en laat je niet weerhouden om je volgers te confronteren met de realiteit dat wat ze vragen niet altijd is wat ze werkelijk nodig hebben. Wees niet bang om een standpunt in te nemen en een emotionele reactie uit te lokken.

Leer krachtige technieken om impact te maken en een blijvende indruk achter te laten. Alleen zo trek je de juiste fans aan en zet je ze om in betalende klanten.

Durf anders te zijn, durf te confronteren en ontdek de kracht van eerlijke marketing in de "Master Mind Liefdevol Confronteren en Shockeren".

bonus 3: social media reviews t.w.v. €750

Ontvang elke maand 2 krachtige social media reviews waarin we samen jouw posts onder de loep nemen. Ontdek hoe je met neuromarketingtechnieken posts schrijft die niet alleen opvallen, maar ook resoneren bij je publiek.

Hoe werkt het? Jij dient je post in voor review en ik geef je persoonlijke feedback om jouw impact te vergroten. Ontdek de geheimen achter succesvolle posts die meer dan 2.000 impressies genereren.

Verhoog je bereik en maak elke post een krachtige boodschap met onze maandelijkse social media reviews!

BONUS 4: succesvol l.E.A.D.S. opvolgen vanuit social media

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige berichten op sociale media lijken te verdwijnen in de digitale leegte? Het geheim is onthuld: als je niet weet wat je doet, zullen slechts 10% van je volgers je bericht zien, en misschien niet eens lezen.

Maar, hier komt Sandra om de hoek kijken. Sandra is plannings- en sales expert binnen Skillz Online. Zij neemt je mee op een reis naar ongekende zichtbaarheid! Ze deelt haar meesterlijke strategieën waarmee je niet alleen die cruciale 10% overtreft, maar een hele wereld van kansen opent.

Laat Sandra je begeleiden naar een plek waar jouw berichten 100% impact hebben. Ze leert je niet alleen het netwerkspel te beheersen, maar ook diepgaande relaties op te bouwen met je volgers. En het wordt nog beter...

Word lid van onze exclusieve boostgroep, waar een hechte gemeenschap van gelijkgestemde ondernemers jouw groei ondersteunt en stimuleert.

Jouw trainingsoverzicht

Hieronder vind je alle trajecten die je nodig hebt. Onder het kopje "Do It Yourself" vind je alle trainingen terug die je in eigen tijd en eigen tempo kan doorlopen.

live event

Social Media S.H.O.C.K. Summit

11 oktober 2024 in Nieuwegein

Ontdek hoe je met persoonlijke marketing, zonder commercieel, opdringerig of pusherig te zijn, maar gewoon jezelf, in al je geuren en kleuren, elke maand een voorspelbare hoeveelheid klanten aantrekt.