fbpx

roel@skillz-online.com

+31 6 4220 4960

€0,00
Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Masterclasses

€497,00

masterclass

Succesvol L.E.A.D.s opvolgen vanuit Social Media

vertel me meer

€497,00

masterclass

Liefdevol Confronteren en S.H.O.C.K.eren

Ontdek het geheime ingrediënt achter het succes van social media supersterren – liefdevol confronteren en shockeren. In mijn masterclass onthul ik waarom te lief zijn voor je volgers je boodschap verzwakt en hoe bijna 80% van hen denkt geen probleem te hebben. Als je wilt dat jouw grootste en duurste product vliegend van de digitale plank gaat, moet je de mindset van je volgers veranderen. Leer hoe je hen iets anders laat denken, geloven, voelen en ervaren. Ontketen de kracht van de ‘liefdevolle schok’ en zie hoe jouw klanten plotseling wakker schrikken, beseffende dat actie onvermijdelijk is. Klaar om meer trouwe fans aan te trekken op social media en om daar meer omzet uit te genereren?

vertel me meer

lunch & learn

meer betalende klanten aantrekken met een P.L.A.N.

Ontdek hoe je met impactvolle social media strategieën betalende klanten aantrekt, terwijl je geniet van een heerlijke lunch!

vertel me meer

€497,00

masterclass Emotionele Connectie

Diepgaand netwerken met E.M.O.T.I.E.

Stop met het maken van oppervlakkig contact met je klant. Ontdek de kracht van emotionele connecties en leer hoe je een diepgaande relatie op kan bouwen met je klant in deze inspirerende masterclass. Leer de geheimen van effectieve communicatie en hoe je écht impact kan maken op je klant. Immers, een diepgaand contact laat een zintuiglijke ervaring achter die jouw kant met zich meeneemt. Het leidt tot een enthousiast en euforisch moment waarbij het vele malen makkelijker wordt voor jouw klant om de keuze te maken om met jou te gaan werken. Word een meester in het opbouwen van sterke relaties en laat jouw boodschap resoneren op een dieper niveau. Schrijf je nu in en ontdek hoe je jouw online aanwezigheid transformeert met de kracht van emotionele connectie.

vertel me meer