fbpx

gratis advies

Wat zijn handige tools bij het boosten van je website ?

e-mailmarketing

MailBlue

MailBlue is de Nederlandse versie van ActiveCampaign. Het fijne is dat de support dus zowel Nederlandstalig is, als beter te bereiken dan het Amerikaanse ActiveCampaign. MailBlue stelt je in staat om klanten die jou nog niet kennen te inspireren en te motiveren door gerichte e-mails te versturen. Je neemt ze aan de hand in een virtuele tour door jouw bedrijf. Waar je met een gratis weggever begint om de nieuwsgierigheid te wekken, kun je met geautomatiseerde mailcycli ervoor zorgen dat jouw klant alleen die mails krijgt die voor hem ook echt interessant zijn. Daarmee verhoog je zijn enthousiasme en is het een kwestie van tijd voordat hij in rij ligt, wachtende op jouw nieuwe dienst, workshop of lezing.

online factureren en boekhouden

MoneyBird

In de netwerkborrels die ik organiseer hoor ik ondernemers nog te vaak zeggen dat ze een hele dag bezig zijn met facturen versturen. Dat staat nog los van de administratie die er achteraan komt. Met MoneyBird spaar jij je niet alleen veel tijd uit, je hebt ook nog eens meer overzicht. Integreer je webshop met MoneyBird en niet alleen worden dan je facturen automatisch aangemaakt, de boekhouding wordt ook nog eens bijgewerkt. Op die manier blijf jij een goed overzicht houden over alles wat er binnen komt en er weer uit gaat.

sliders en caroussels

Smart Slider 3

Smart Slider 3 is een van de meest waardevolle aankopen geweest die ik ooit gedaan heb. Het stelt je in staat om subtiele animaties op je website te verwerken. Of je nou een webinar onder de aandacht wil brengen, producten die in de aanbieding zijn, testimonials wil tonen... met subtiele animaties, carousels en sliders trek je de aandacht van je klant. Zijn blik zal zich richten op deze geweldig ogende slider waardoor zijn nieuwsgierigheid alleen nog maar meer getrokken wordt. Je hebt de keuze uit vele templates, die allemaal aanpasbaar zijn, of je maakt je eigen animatie van scratch.

kwalitatieve content op je wordpress website

Thrive Architect

WordPress is een geweldige tool, maar kent uiteindelijk ook zo zijn beperkingen. Daar waar WordPress stopt, gaat Thrive Architect verder. Je werkt niet meer in de achterkant van WordPress, maar met een drag en drop editor aan de voorkant. Je ziet meteen wat je doet en het bijwerken van je website is net zo eenvoudig als het typen van een brief in een tekstverwerker.


​Met Thrive Architect is alles mogelijk. Thrive Architect kent vele componenten die je kan gebruiken, van grafisch vormgegeven bullet lists, naar banners, knoppen, menu's, progress bars, enz. Dankzij de mogelijkheid om hele blokken op te slaan als een template, ontwerp je maar een keer een bepaald component geheel in jouw huisstijl. Later voeg je deze vooraf gedefinieerde componenten een voor een toe aan je nieuwe lege, pagina.


Bespaar je dus veel tijd en frustratie met Thrive Architect.

verander je website in een community

Thrive Comments

WordPress zorgt er standaard al voor dat je op een blog kan reageren. Jij kan in de beheerkant bepaalde reacties toestaan en verwijderen. Thrive Comments gaat nog een stapje verder.


Thrive Comments integreert zo makkelijk, dat je gebruikers vanuit hun social media accounts meteen kunnen reageren op je blog. Daarna kun je met Thrive Comments een cadeautje geven, voor die gebruikers die een reactie achterlaten. Een echt recept voor Social Media succes.

verhoog het aantal e-mailadressen op jouw lijst

Thrive Leads

De meeste verkopen haal je uiteindelijk uit je lijst. Jouw meest trouwe fans hebben zich immers opgegeven op jouw e-maillijst ! Niets geeft jouw meer verkeer naar je website dan vanuit jouw mail lijst.


Een mailinglijst opbouwen kost echter veel tijd. Je kan niet zomaar van een lege lijst naar een volle lijst gaan en in een paar dagen tijd het maximale uit e-mailmarketing halen. Maar met de juiste tools wordt het wel veel makkelijker en kan het snel gaan. Eerst klein, daarna snel groot worden. Het is het waard om hier in te investeren !


Met Thrive Leads kun jij jouw weggever op een krachtige manier aanbieden. Maar misschien heb je niet 1 weggever, maar er wel 5 ! Thrive Leads stelt je in staat om op diverse manieren je weggever aan te bieden in een lightbox. De ene keer op je homepage, maar misschien een hele andere weggever wanneer je een blog leest over een specifieke categorie. Je kan dus ook een weggever koppelen aan een blog categorie ! De mogelijkheden zijn eindeloos.


leer jouw klanten nog beter kennen

Thrive Quiz Builder

Een online test of quiz is een win-win situatie, voor zowel jouw klant als voor jou als ondernemer. Door enkele vragen te stellen aan jouw klant en hem enkele keuzes te laten maken, weet jij nog beter waar zijn pijn of behoefte ligt. Hoe waardevol zou het zijn als jouw klant aangeeft waar hij het meest mee zit ? Zou je hem dan een gericht aanbod kunnen doen om hem te helpen met zijn grootste wens ?

Stel dat jij verschillende soorten massages aanbied. Als jouw klant aangeeft dat hij zijn meeste pijn ervaart in hoofd en schouders, hoe geweldig zou het dan zijn dat jij hem een gericht aanbod kan doen voor een hoofd- en schouder massage ? Op die manier kun je er dus voor zorgen dat hij geen overbodige mails ontvangt, maar juist heel gerichte mails, die naadloos aansluiten op zijn grootste wens. 


Een quiz is dus een waardevolle, kwalitatieve en converterende weggever !