fbpx

roel@skillz-online.com

+31 6 4220 4960

€0,00
Cart

Geen producten in de winkelwagen.

gratis weggevers

Ontdek met welke gratis stappen je de snelste groei krijgt voor jouw bloeiende praktijk.

toolkit

Een mailinglijst vormt het kloppende hart van elke onderneming. Het is de verzameling van nieuwsgierige volgers die je op social media hebt weten te prikkelen, die aangeven dat ze jouw reis willen volgen. Ze geven je het vertrouwen om hen te begeleiden naar hun droomresultaat. Met deze weggever wil ik je meenemen naar de essentiële principes die cruciaal zijn voor het opbouwen van een bloeiende mailinglijst, die elke maand nieuwe volgers en toegewijde klanten oplevert.

download nu

toolkit

Social media vormt altijd het eerste contactpunt waar jouw volgers voor het eerst met jou in aanraking komen. De eerste indruk is van onschatbare waarde, dus het is cruciaal om direct een blijvende impact te creëren. Met mijn toolkit wil ik je laten zien welke 6 essentiële stappen je moet zetten om een voorspelbaar aantal nieuwe volgers en loyale klanten aan te trekken. Deze stappen zijn van onschatbare waarde, nog voordat je begint aan een webinar, workshop, masterclass, mailinglijst of zelfs een website. Ben je klaar om de geheimen te ontdekken die zorgen voor een krachtige start op social media? Dan is deze toolkit jouw sleutel tot succes.

download nu

gratis ebook

Hoezeer je ook je best doet op social media, soms kan het frustrerend zijn dat je wel het bereik en de interactie hebt, maar dat dit niet vertaalt naar voldoende klanten. In mijn e-book onthul ik mijn geheim: soms moet je gewoon wat minder lief zijn en je volgers overtuigen met een liefdevolle maar doortastende aanpak! Die gewaagde zet is wat jouw volgers eigenlijk van je verwachten. Ben je klaar om jouw volgers op social media een liefdevolle schop onder hun achterste te geven? Ontdek dan snel mijn e-book en laat je inspireren door de kracht van doelgerichte authenticiteit.

download nu

doelgroep analyse

Voor veel coaches, trainers, therapeuten en specialisten is het een bekend probleem: ondanks hun inspanningen trekken ze niet genoeg klanten aan. Ofwel zijn ze niet tevreden met het type klanten dat ze aantrekken, ofwel komen er simpelweg te weinig binnen. Het is hoog tijd om een kritische analyse te maken van het type klant dat je momenteel aantrekt en het type klant dat je eigenlijk wilt aantrekken. De kloof tussen beide is wellicht groter dan je denkt. Door beter, specifieker en helderder te communiceren met je doelgroep, zul je merken dat je meer mensen raakt en een diepere indruk achterlaat op je volgers. Dit vertaalt zich direct naar het aantrekken van meer betalende klanten. In mijn e-book deel ik mijn geheimen over hoe je een grondige en effectieve doelgroepanalyse maakt, waardoor je jezelf kunt positioneren voor succes.

download nu

gratis e-book

r is een wereld van verschil tussen een standaard website die iedereen kan maken en een website die echt de aandacht van je volgers grijpt, vasthoudt en hen aanzet tot actie - het aantrekken van betalende klanten. Bovendien bestaat er ook een significant verschil tussen een gewone website en een krachtige leeromgeving. Een website die daadwerkelijk resulteert in betalende klanten moet voldoen aan specifieke richtlijnen en normen. In mijn e-book onthul ik 10 van deze cruciale richtlijnen die je zullen helpen om direct een betere eerste indruk te maken met je website. Ben je klaar om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen en een website te creëren die niet alleen opvalt, maar ook resultaat oplevert? Ontdek dan snel mijn e-book en laat je inspireren door de geheimen van effectieve websiteontwikkeling.

download nu