fbpx

gratis webinar

van volger naar klant in 3 stappen

durf op te vallen en trek de juiste klant aan

07
dagen
:
 
23
uren
:
 
12
minuten
:
 
39
seconden

De webinar is al begonnen, maar je kan nog steeds meedoen. Registreer je snel even, dan zie ik je zo!

 
 • Dit is een live webinar, er worden geen opnamen gemaakt.
 • Stel me vooral al je vragen! Ik beantwoord jouw vraag tijdens de live webinar.
 • Alle aanwezigen krijgen na afloop de hand-out "liefdevol confronteren en shockeren, hoe doe je dat?"

stop met het geven van tips en adviezen op social media, want het heeft geen zin!!


Eerlijk? Als ik de tijdlijn van elk willekeurig social media kanaal open, word ik doodgegooid met tips en adviezen, dingen die ik moet doen. Ik kom wel 10 a 20 coaches of trainers tegen die allemaal hetzelfde roepen: "ik breng je meer rust in je hoofd", "ik zorg voor meer harmonie binnen je gezin", "ik zorg voor meer werkgeluk", "ik geef je 10 verdienmodellen voor je bedrijf". Ik voel me echt niet geroepen om dan op zo'n link te klikken. Sterker nog, ik scroll gewoon verder. Dat doet jouw volger waarschijnlijk ook op dit moment.

Jouw volger is informatie moe en al helemaal niet op zoek naar een duur traject. Dat betekent dat het delen van tips en adviezen niet meer werkt. Dat ligt natuurlijk ook aan de explosie van coaches en trainers in Nederland (op leefstijl vlak alleen al zijn er 960% meer coaches en trainers dan 5 jaar geleden). Social media staat vol met coaches en trainers die maar wat graag klanten willen binnen halen. Ik merk dat het aantrekken van de juiste klant niet meer zo goed lukt voor veel coaches en trainers.

Ook jij hebt een mooie boodschap die je graag uitdraagt, maar niemand weet dat nog. Het zal duidelijk zijn dat je een nieuwe strategie nodig hebt om die boodschap te verkondigen. Die boodschap moet zo krachtig zijn dat je volger meteen het gevoel krijgt dat jij heel anders bent dan al die anderen. Jij zegt iets heel anders dan die anderen. Jij confronteert en shockeert op een liefdevolle manier, iets wat Nederland op dit moment echt nodig heeft! Als je dat op een juiste manier doet, zul je merken dat de interactie op social media toeneemt, maar ook dat je mailinglijst elke maand met een vast aantal volgers toeneemt.

de enige manier om je volger echt te raken is door open, persoonlijk en transparant te zijn. dat moet je durven.

NA HET VOLGEN VAN DEZE WEBINAR WEET JE :

 • dat Search Engine Optimisation (SEO) en adverteren (SEA) nooit de eerste stap is voor een ondernemer
 • hoe je écht kan opvallen in een zee van coaches en trainers
 • hoe je een begint maakt achter een plan die je niet alleen helpt om te durven opvallen, maar die gegarandeerd meer volgers nieuwsgierig maakt en in actie brengt
 • hoe jij het verschil maakt door kwaliteit te garanderen en daarmee laat zien dat je echt een serieuze ondernemer bent
 • hoe jij verhalen kan vertellen die meteen een hogere interactie teweeg brengt en die jouw volger raakt op een diep niveau
 • hoe je jouw volger een 'oh waw' ervaring geeft in plaats van een 'oh leuk' ervaring
 • hoe je op die manier een waardevolle relatie opbouwt met jouw klant die alleen maar sterker wordt
 • dat je meer expertise en kwaliteit uitstraalt wanneer je aangeeft dat je niet met iedereen werkt en dat je ook iets verwacht van je klant
 • hoe je jouw klant raakt in zijn emotie, hoe je hem iets anders kan laten denken en geloven en hoe je daarmee zijn weerstand wegneemt
 • hoe je jouw volger op een liefdevolle manier kan confronteren en shockeren, en hem kan laten inzien dat hij zijn oplossing in de verkeerde hoek zoekt
 • hoe je jouw volger vervolgens in actie brengt door hem iets te laten doen
 • hoe je tijdens die actie je klant nog verder kan wakker schudden en euforisch maakt
 • hoe je jouw klant advies op maat kan geven zonder dat het jouw veel tijd kost
 • hoe je jouw klant in een euforische staat krijgt omdat je hem alleen maar inspireert en motiveert met jouw kennis waar hij ook echt op zit te wachten

gratis cadeautje: het e-book

je klant op een liefdevolle manier kan confronteren en shockeren, hoe doe je dat?


Laten we eerlijk zijn, jouw potentiële klanten zijn in eerste instantie alleen op zoek naar gratis tips. Ze willen gewoon shoppen! Wanneer de resultaten uitblijven en de verkopen tegen vallen, is dat een teken dat je signaal te zwak is. Jouw klant voelt zich nog niet aangesproken en komt niet in actie omdat hij denk het allemaal wel zelf te kunnen.

Wanneer je live aanwezig bent in deze webinar, krijg je van mij dit e-book cadeau! Hierin beschrijf ik de techniek waarmee ik mijn bedrijf groot heb gemaakt en waarmee ik al diverse klanten geholpen heb om grote stappen te zetten.

Je krijgt hem gratis van me, als je live aanwezig bent!

wat zeggen anderen over deze webinar?


Roel van Heel
Online Marketing Strateeg

Mijn naam is Roel van Heel

Jarenlang zag ik mijn hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid als een vloek, ik had er meer last van dan dat ik het inzette als een tool, een instrument. Wanneer je alles voelt en ervaart wat anderen ervaren, kun je al snel verdwaald raken.

Op het moment dat ik me realiseerde dat achter alles ik heb meegemaakt juist een waardevolle levensles zit en dat dit een boodschap vormt die iedereen moet weten, veranderde alles. 

Ik werd een 'rebel', stopte met het aanpassen van mezelf aan anderen en ging heerlijk tegen de draad in. Ik kwam er achter dat dit juist een gouden vondst was. Het anders zijn vormt juist een enorme toegevoegde waarde, waarmee ik durf op te vallen op social media.

Nu is het juist zo dat ik met name krachtige verhalen vertel, waarin ik mezelf durf te laten zien, waarin ik mijn boodschap verkondig en waar ik vele coaches en trainers mee raak.

Ik heb hier mijn eigen methode op gebaseerd waarmee ik in het eerste jaar van Skillz Online meteen mijn droom waar maakte en een record omzet van €100.000 genereerde. Vanaf dat moment heb ik meer dan 100+ ondernemers geholpen om hetzelfde te doen.

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .