gratis webinar

het ultieme stappenplan voor meer omzet en meer betalende klanten

15-03-2022 van 11:00u tot 12:00u

ontdek hoe je met de skillz online plus methode ervoor kan zorgen dat je niet alleen een record aantal mogelijke klanten aantrekt, maar ook hoe je per maand minimaal 4 a 5 klanten máákt.


01
sterk en onafhankelijk zonder technisch gedoe

Ontdek hoe je sterk en onafhankelijk kan zijn van mensen, tools en social media en je toch je bedrijf kan laten groeien. Hoe je er blind op kan vertrouwen dat er de juiste systemen worden gebruikt.

02
geen onzekerheid waar je volgende klant vandaan moet komen

Ontdek hoe je ervoor kan zorgen dat je succes kan plannen in plaats van dat het je overkomt, doordat je elke maand een vast aantal klanten aantrekt, en naar euforische staat brengt, omdat jouw signaal niet alleen ongelofelijk scherp, maar ook enorm 'to the point' is. 

03
waardevolle relatie opbouwen met je klant

Ontdek hoe je een waardevolle relatie kan opbouwen met jouw doelgroep, zodat je klant in zijn slaapzak in de wachtrij ligt, wachtend op de kans om als eerste met jouw nieuwe product of dienst te mogen werken.

04
uniek zijn in je manier van ondernemen

Ontdek hoe je een klanten magneet kan worden en dat je zo uniek bent in je manier van uiten, dat het niet meer uit maakt, waar, wanneer en hoe je jezelf uit. Jouw klant voelt zich direct aangesproken, zit op het puntje van zijn stoel en verlangt naar meer.

05
meer ondernemersvrijheid

Ontdek hoe je jouw bedrijf kan opschalen, zonder dat het je te veel tijd kost, doordat jouw klant al vertrouwen heeft opgebouwd, dankzij je automatisch verkoopsysteem.

na het volgen van deze webinar weet je :

 • hoe je elke maand 100+ mensen kan toevoegen aan je social media profielen
 • hoe je uit die 100+ mensen de serieuze en betalende klanten kan filteren
 • hoe je minder kan gaan werken en toch meer geld kan verdienen
 • hoe je jouw bedrijf schaalbaar kan maken
 • hoe je met een schaalbaar bedrijf meer klanten kan helpen in minder tijd
 • hoe je jouw traject keer op keer kan blijven verkopen
 • hoe je ervoor kan zorgen dat je inbox volstroomt met nieuwe aanvragen
 • hoe je ervoor kan zorgen dat je nooit meer hoeft te leuren bij mogelijke klanten
 • dat je met een betrouwbaar systeem nooit meer stress hoeft te hebben over je omzet
 • dat je onze gouden marketing tool kan inzetten zonder vieze verkooptrucjes
 • dat je jouw bedrijf snel kan laten groeien, zonder dat je veel tijd kwijt bent met marketing

gratis cadeautje: het e-book

je klant op een liefdevolle manier kan confronteren en shockeren, hoe doe je dat?


Laten we eerlijk zijn, jouw potentiële klanten zijn in eerste instantie alleen op zoek naar gratis tips. Ze willen gewoon shoppen! Wanneer de resultaten uitblijven en de verkopen tegen vallen, is dat een teken dat je signaal te zwak is. Jouw klant voelt zich nog niet aangesproken en komt niet in actie omdat hij denk het allemaal wel zelf te kunnen.


Wanneer je live aanwezig bent in deze webinar, krijg je van mij dit e-book cadeau! Hierin beschrijf ik de techniek waarmee ik mijn bedrijf groot heb gemaakt en waarmee ik al diverse klanten geholpen heb om grote stappen te zetten.


Je krijgt hem gratis van me, als je live aanwezig bent!

wat zeggen anderen over deze webinar?


Wat een potentieel achter dit inzicht!

Ik volg Roel al een tijdje en greep deze webinar aan als kans om kennis te maken met Roel en zijn methode. Ook vond ik het wel interessant om te zien hoe hij een webinar geeft. Wat mee enorm aansprak is het feit dat ik ineens naar voren gehaald werd in de hotseat en dat ik een oefening mee mocht doen en van zijn kennis kon meepikken op een afgestemde manier. Ik vond het zeer waardevol om te zien hoe belangrijk een mailing lijst is, en hoe ik deze actief kan houden! Ik zie wel het potentieel achter dit inzicht!

profile-pic
Francine

Ik laat waarschijnlijk veel te veel laaghangend fruit hangen!

Dit webinar was ontzettend waardevol. Ga ik mee aan de slag. En snel! Ik laat waarschijnlijk veel te veel laaghangend fruit hangen en rijk nooit naar het hoog hangende fruit. En dat heb ik wel. Ik wist al dat de aantallen van je lijst belangrijk zijn, maar ik wist nog niet hoe ik de lijst stelselmatig kan laten groeien. Ik realiseer me nu dat ik veel meer mag gaan spelen/betekenen voor mijn echte ideale klant die nagenoeg elk blog leest. Ik benader ze nooit persoonlijk en geef ze geen extra aandacht, niet de aandacht die ze verdienen.

profile-pic
Nicole Hoogenboom
Coach voor ouders van kinderen met autisme en/of AD(H)D

Over mij

Mijn missie is om coaches en trainers te laten zien dat je altijd kan blijven groeien en dat niets of niemand je tegen hoeft te houden om je droom te bereiken. 

Het bruist altijd van de ideeën in mijn hoofd, waardoor ik snel kan schakelen. Ik hou van concrete stappen maar wel volgens een vooraf bepaald plan. Structuur en overzicht is alles. 


Ik ben ervan overtuigd dat succes je niet overkomt, maar dat je dat zorgvuldig plant.


Mijn droom is om ondernemers te helpen om in minder tijd, meer klanten te helpen, door optimaal gebruik te maken van de laatste trend en ontwikkelingen rondom e-mailmarketing en funnels.


Ik hou van ondernemers die maar wat graag hun schouders eronder zetten en zich voor de volle 100% inzetten om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Daarbij neem ik je veel werk uit handen, maar ik verwacht wel van je dat jij je zonder twijfel en vol overgave inzet. Immers, ondernemen betekent meestal hard werken om je doel te bereiken. Samen maken we het wel wat makkelijker.

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .