fbpx

roel@skillz-online.com

+31 6 4220 4960

master mind

Emotionele Connectie: Ontdek de Sleutel tot Diepgaand Contact met je Doelgroep

Naam *

Email*

VANUIT OPPERVLAKKIG CONTACT NAAR BETROKKEN KLANTEN - MAAK JIJ DE SWITCH?

Met een pakkend verhaal maak je direct een diepe indruk op je klant. Het is de basis tot het leggen van een langdurige relatie met je volgers en klanten. Alleen... het vertellen van een verhaal kan knap lastig zijn. Een van de uitdagingen is het vinden van de juiste balans tussen persoonlijkheid en relevantie voor je volgers. Soms kan een verhaal te persoonlijk worden, waardoor het moeilijk wordt voor het bredere publiek om zich ermee te identificeren.

Een ander obstakel is het vermijden van clichés of voorspelbare verhaallijnen. In een wereld waar content overvloedig is, is originaliteit cruciaal. Het is een uitdaging om verhalen te vertellen die fris en boeiend zijn, terwijl ze toch authentiek blijven.

Daarnaast kan het ontbreken van een duidelijke boodschap een hindernis vormen. Soms raken ondernemers verstrikt in het vertellen van een verhaal zonder een heldere connectie met het merk of de boodschap die ze willen overbrengen. Het is van essentieel belang dat het verhaal een doel dient en bijdraagt aan het overkoepelende narratief van het bedrijf.

Tijdsbeheer is ook een veelvoorkomend struikelblok. Het schrijven van krachtige verhalen vereist tijd en toewijding, iets wat ondernemers vaak schaars hebben in hun drukke schema's. Het vinden van een evenwicht tussen operationele taken en creatief schrijven kan een uitdaging zijn.

In deze master mind help ik jou om een diepe emotionele connectie te kunnen leggen met je volgers. Immers, iedereen heeft een krachtig verhaal of een prachtige boodschap. Dat is al een hele goede basis!

Wat ga je leren in deze master mind?

Deze master mind is een verdieping op de 5 waarom vragen die je terug vind in de training "I.M.P.A.C.T.-volle content maken voor social media". Neem die modulen alvast door en denk er alvast over na.

Tijdens de master mind brengen we een verdieping aan en  leer je het volgende:

  • De kracht van emotionele connecties - Ontdek hoe je een diepgaande, emotionele connectie kunt creëren met je klanten en volgers.
  • Effectieve communicatiestrategieën - Leer hoe je op een authentieke en persoonlijke manier communiceert, zodat je klanten zich gehoord en begrepen voelen.
  • Het opbouwen van sterke relaties - Ontwikkel de vaardigheden om betekenisvolle relaties op te bouwen met je klanten, gebaseerd op vertrouwen, empathie en resonantie.
  • Het belang van authenticiteit - Leer hoe je jezelf kunt laten zien en je unieke waarde kunt communiceren, zodat klanten zich tot jou aangetrokken voelen.
  • Het creëren van blijvende impact - Ontdek hoe je een blijvende indruk kunt maken op je klanten, zodat ze jouw boodschap onthouden en bereid zijn met jou samen te werken.
  • Praktische tips en strategieën - Krijg concrete handvatten en tools om direct toe te passen in je online marketing en klantinteracties.
  • Case studies en succesverhalen - Leer van inspirerende case studies en succesverhalen van ondernemers die met succes diepgaande connecties hebben opgebouwd met hun klanten.
  • Praktijkoefeningen en interactieve sessies - Neem deel aan praktijkoefeningen en interactieve sessies om je vaardigheden in het opbouwen van diepgaande connecties te versterken.

wat is het resultaat van deze masterclass?

Er speelt op dit moment van alles in de maatschappij. De chaos, onrust en stress is nog nooit zo hoog geweest als op dit moment. Welke rol speel jij om een helpende hand te bieden? De rol die jij hierin kiest te spelen, is zowel persoonlijk, als zakelijk. Door dit goed te verwoorden, maak je direct een basis waarop je vele krachtige verhalen kan baseren. De volgende klanten gingen je al voor:

Fabien Schiereck

coacht teams in de zorg

Ik ben een tolk

In de zorg werk ik met teams die nog niet optimaal met elkaar samenwerken. Ik realiseer me na deze sessie dat het op dezelfde manier werkt als met kinderen: ze praten met elkaar, maar kunnen zich nog niet op een goede manier verstaanbaar maken. Als professional hoor ik direct wat ze zeggen en help ik teams om zich goed verstaanbaar te maken, op zo'n manier dat dit beter werkt.

Uschi eggers

orthomoleculair therapeut

Ik ben een pionier

Ik ben mijn beide ouders te vroeg verloren aan hart-en-vaat ziekten en kanker. Sindsdien valt het me op dat te veel mensen blind vertrouwen hebben op de medische wereld en alle medicatie die ze daar krijgen voorgeschreven. Maar al deze medicatie hebben zo ook hun uitwerkingen, terwijl het zoveel gezonder en natuurlijker kan. Ik heb het er mijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk vrouwen te laten inzien dat het zoveel gezonder kan.

Maja faasse

vitaliteitscoach voor vrouwen

Ik ben een stormram

Ik werk met vrouwen die veel hebben meegemaakt en een traumatisch verleden hebben ervaren. Ze hebben een soort van muur om zich heen gebouwd en ontdekken dat ze zich niet gelukkig voelen. Ik ben de stormram die ze helpt om deze muur af te breken en weer voor zichzelf te kunnen kiezen.

daniëlle tebbens

loopbaan coach voor professionals

Ik ben een wegwijzer

Ik werk met professionals die op dit moment nog niet zo gelukkig zijn met hun werk. Het zijn mensen die zich door alles en iedereen laten leiden en daarom de neiging hebben om verkeerde keuzes te maken, die niet bij ze passen. Ik laat ze zien dat ze de verkeerde keuze dreigen te maken doordat ze de verkeerde kant op kijken. Ik laat ze de juiste richting zien en laat ze voelen hoe hun leven er uit kan zien als ze de juiste keuze maken.

jerome van zeijl

loopbaan en vitaliteitscoach

Ik ben een gids

Ik help ondernemers om op fysiek, mentaal, werk/privé en emotioneel vlak meer balans aan te brengen in hun leven. Ik merk dat veel ondernemers te hard werken en dan zowel op het werk als in de privé situatie niet in balans verkeren. Ik laat mijn klanten zien dat er 5 balansfactoren zijn, en dat ze aan alle 5 factoren evenveel aandacht moeten besteden. Ik voeg daar al mijn kennis en ervaring aan toe, ook mijn persoonlijke ervaring, en maak als hun gids het verschil.